Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés folyt köv 3. 0 mi legyen?
Szoval úgy köszönő viszonyban vagyok egy lánnyal, meg beszélünk is néha amikor összefutunk... Szoval igen derült égből villámcsapás, szerelmes lettem XD... Csak az a baj ugyanúgy mint régebben, most is itt van bennem a kisördög, egy érzés, hogy nem kéne . Nem tudom leírni, meg szeretném próbálni, hátha sikerülne a dolog, de belül érzem, egy megmagyarázhatatlan okból kifolyólag nem fog.
Ezt a kérdést tettem fel nemrég . Már majdhogynem naponta írom a fejleményeket, teljesen bele vagyok zsongva, rég volt ilyen velem. Szoval azóta fejlemény, az hogy beszéltünk emesén, ami inkább nyögdécselés volt, de ma is pl mondja elmegy enni... 2 órán keresztül evett aztán meguntam, amikor elmentem még visszanéztem kicsivel később, és már elérhető volt, na most ezt direkt csinálta és hagyjam vagy mi? Bár az a baj tapasztalatom egyszer már volt hasonló ugyanígy indult , és annak sokkal jobb vége lett, először ő se akart beszélni aztán ő keresett engem. Szoval tanácsokat szeretnék!
21fősulis srác
Egyébként ne törődj a fikázókkal, én is tartottam a kapcsolatot msn-en pasikkal és ismerkedtem is, miután élőben találkoztunk, mert nekem írásban könnyebb, mint telefonon. Semmi hátrányát nem tapasztaltam a személyeshez képest.
A távolság egy más kérdés, de adott esetben az sem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!