Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után,nem hajlandó semmit javítani a felújításra váró házon. Így,hogy látom az érdektelenséget,engem sem érdekel. Ha továbbra is ezt tapasztalom,hagyjam el?
11
Itt kérek elnezést!
Egy csaj hetente 3x kiirja ezt a kerdest. Ugyanilyen helyzetben van, mint te, az a kulonbség, hogy ő nem.dolgozik munkahelyen!
P.S. hagyd el! Szívesen
15.
"Keressék becsületes Joe-t, mindent megjavít!"
Még ha csak az lenne a legnagyobb probléma,hogy ki rendezi a kertet. Hagyd el minél előbb. Annyira le fog húzni,hogy egy idő után neked sem lesz motivációd,utána depressziós leszel,és amiatt fogsz begubózni. Ugyan ebben voltam.
Mindent megcsináltam a ház körül,a párom nem hogy nem segített,de mindig mindenben kereste a hibát. Egy idő után kedvem sem volt semmihez. Kialakult egy depresszió,mert nem tetszett az igénytelen környezetem,de megcsinálni sem volt lelki erőm,mert nem láttam értelmét. Csak azt vette észre,amit nem csináltam meg. És ebböl az állapotból nagyon nehéz kijönni.
17.
Ezért kellett volna háziszolgákat felbérelnetek, aki az ilyen aljamunkákat elvégzi helyettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!