Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Veletek is előfordult már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordult már olyan, hogy a barátotok érdektelenséget mutatott felétek?

Figyelt kérdés

Én most ebben a helyzetben vagyok, féléve lakunk eggyütt. Nekem kiábrándító, amikor én mindent megteszek érte, cirógatom, bújok hozzá, a kedvében járok. Hazajön a melóból, leül és csak magába roskadva bámul ki a fejéből. Vagy faarccal nyomogatja a mobilját. vagy bámulja a TV-ét.

Ha megkérdezem, mi a baj, mindig azt mondja semmi. Pedig látom, hogy van, de nem avat be.

2022. máj. 30. 15:19
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos valószínű, hogy nem érdekled, nem szeret.
2022. máj. 30. 15:21
 2/36 A kérdező kommentje:
#1-nek. Erre gondoltam én is. De ő erőltette az összeköltözést, ő akart többet mint járás.
2022. máj. 30. 15:25
 3/36 anonim ***** válasza:
0%

Lehet egy olyan incellel èlsz együtt akinek a szeretet nyelve a nettó , vagy az is lehet hogy egy nőkből kiábrándult ecceri melós

🤣😆

2022. máj. 30. 15:26
 4/36 A kérdező kommentje:
Nem incel és nem is ecceri' melós, értelmiségi.
2022. máj. 30. 15:28
 5/36 anonim ***** válasza:
79%
Mindenképpen tisztázd vele, hogy ilyen formában nem látod értelmét a kapcsolatnak. Ha problémája van, nyögje ki, ha pedig szimplán lesz*r, akkor meg azért kell neki véget vetni.
2022. máj. 30. 15:33
 6/36 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy csak egyszerűen fáradt, pont nincs szüksége cirógatásra, bújásra.

Miért nem azt kérdezed tőle, hogy mit szeretne? Lehet, hogy arra vágyik, hogy 1 óra nyugalom legyen körülötte, ha hazaér.

2022. máj. 30. 15:36
 7/36 A kérdező kommentje:
#6-nak megkérdeztem tőle. Azt mondja rá semmi.
2022. máj. 30. 15:47
 8/36 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm, ezen gondolkodtam már. Csak nem tudom hogyan reagálna rá.
2022. máj. 30. 15:48
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, de én is olyasmi vagyok munka után, mint a párod. Nagyon fáradt vagyok, mire hazaérek és szükségem van egy kis időre, amíg feltöltődök. Ilyenkor sokszor zavar is, ha a párom rajtam lóg. Nem mondom, hogy ez egy jó tulajdonság, én is igyekszem tenni ellene. Szerencsére a párom nem veszi magára, én pedig mikor észbe kapok akkor kárpótolom. Mindenképp beszéljétek át nálatok miért van ez.
2022. máj. 30. 15:49
 10/36 A kérdező kommentje:

#9, hétvégén is ilyen, vagy ha én később érek haza akkor is arra megyek haza, hogy fekszik a tv előtt a fotelban. Arra nem képes, pl. hogy üdvözöljön, egy puszit adjon.

Vagy pl. csinál ételt, tölt italt, meg sem kérdezi, hogy én kérek-e. Mintha ott sem lennék.

2022. máj. 30. 15:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!