Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordult már olyan, hogy a barátotok érdektelenséget mutatott felétek?
Én most ebben a helyzetben vagyok, féléve lakunk eggyütt. Nekem kiábrándító, amikor én mindent megteszek érte, cirógatom, bújok hozzá, a kedvében járok. Hazajön a melóból, leül és csak magába roskadva bámul ki a fejéből. Vagy faarccal nyomogatja a mobilját. vagy bámulja a TV-ét.
Ha megkérdezem, mi a baj, mindig azt mondja semmi. Pedig látom, hogy van, de nem avat be.
#3-as troll voltam.
Majd 5 leírt mondatból biztos meg fogjuk neked mondani hogy mi a párod problèmàja.
Neked lennék , legalább olyan embereket kérdeznèk meg aki ismer is titeket/ őt - csalàd, barátok , haverok végső esetben - addig is jó találgatást mindenkinek
Mi is csak az egyik oldalt olvassuk
De igazából #22 megvàlaszolta:
Pàrterapia
Nem lehet, hogy visszavágyik a saját lakásába?
Vannak akik nehezebben szokják meg ha a szokásos cuccaik nem a megszokott lakásban a megszokott helyen vannak. De lehet hogy a családjával vannak gondjai vagy a munkájával, amit nem akar neked elmondani, azért mondja hogy nincs semmi baja.
De ezt így csak találgatni lehet.
Nem lehet hogy kiégett egy kicsit vagy depressziós?
Az állandó mindig ugyanaz nap, nap után és a monoton dolgok kikészítik az embert.
Lehet nem érzi magát jóles otthonosan sem a munkájában se a lakásodban ..
#25 erre mit mondjak?
Ha a család , barátok ,rokonok , haverok sincsenek akkor $$
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!