Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordult már olyan, hogy a barátotok
érdektelenséget mutatott felétek?
Figyelt kérdés
Én most ebben a helyzetben vagyok, féléve lakunk eggyütt. Nekem kiábrándító, amikor én mindent megteszek érte, cirógatom, bújok hozzá, a kedvében járok. Hazajön a melóból, leül és csak magába roskadva bámul ki a fejéből. Vagy faarccal nyomogatja a mobilját. vagy bámulja a TV-ét.
Ha megkérdezem, mi a baj, mindig azt mondja semmi. Pedig látom, hogy van, de nem avat be.
#27 Sajnos én is egyre inkább erre gondolok. Szóba hoztam ezt is, kiröhögött és azt mondta ő nem dilinyós.
2022. jún. 1. 06:25
32/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Tegnapelőtt kiderült, hogy ő félrelépett és egy elvált anyukával kefél. Csütörtökön elköltözött.
2022. jún. 5. 19:55
33/38 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! :( Az viszont jó, hogy kiderült és nem pazarlod rá tovább az energiát.
2022. jún. 5. 20:42
34/38 A kérdező kommentje:
#33 gyakorlatilag kiderült, hogy nem jár be dolgozni. Napközben a nővel volt, akinek a volt férje eltartja őket, a nő csak hétvégente dolgozik valahol 1-2 napot. Az exem meg táppénzen volt... közös dokink van, az asszisztens csajjal eggyütt dolgoztam régen kórházban és tudta, hogy az én pasim. Megkérdezte, mikor jön már a táppénzes papírért... én meg csak néztem.
2022. jún. 5. 21:39
35/38 anonim válasza:
Tedd össze a két kezed, hogy megszabadultál egy ilyen jellemtelen görénytől.
2022. jún. 5. 22:18
36/38 A kérdező kommentje:
35 azóta is hívogat eljön a munkhelyem elé meg a lakásokhoz és zaklat
2022. okt. 3. 11:12
37/38 A kérdező kommentje:
Hátha érdekel valakit. Én időközben elkezdtem sokat inni és már heti többször leiszom magam. Továbbra is egyedül vagyok, de legalább már a barátaim is elhatárolódtak tőlem, a családom sem keres. A fiú külföldre költözött, nem tudom mi van vele
jan. 8. 10:59
38/38 anonim válasza:
Szívesen meghallgatlak priviben, ha jólesne neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.