Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Veletek is előfordult már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordult már olyan, hogy a barátotok érdektelenséget mutatott felétek?

Figyelt kérdés

Én most ebben a helyzetben vagyok, féléve lakunk eggyütt. Nekem kiábrándító, amikor én mindent megteszek érte, cirógatom, bújok hozzá, a kedvében járok. Hazajön a melóból, leül és csak magába roskadva bámul ki a fejéből. Vagy faarccal nyomogatja a mobilját. vagy bámulja a TV-ét.

Ha megkérdezem, mi a baj, mindig azt mondja semmi. Pedig látom, hogy van, de nem avat be.

2022. máj. 30. 15:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is ilyen... hazaérek, ki vagyok merülve. Nincs erőm másra, csak agyzsibbasztásra. Edzeni jó elmenni ilyenkor (feltéve, ha az embernek nem fizikai munkája van), mást nagyon nem jó csinálni. Reggel kell szerelmeskedni, az a megoldása.
2022. máj. 30. 15:55
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy fiatal házaspár ismerősöm, akik miután vettek egy házat felújították, a szülők fizettek majdnem mindent, még a berendezést is. Nagyon gyorsan beköltöztek, aztán ugyanaz történt mint veletek. Nem volt mondanivalójuk egymásnak. Nem voltak közös elérendő céljaik, mert a szülők a mosógéptől kezdve az ágyig mindent azonnal megvettek nekik, pedig előtte is volt hol lakniuk, nem volt életbevágó a költözés. Nem tudtak egymással mit kezdeni, mert nem volt egy cél amire pénzt lehetett volna gyűjteni vagy amiért közösen küzdöttek volna meg. A beköltözés után egy pár hónappal már váltak is. Utána mindkettő talált magának új párt akivel elölről kezdték a gyűjtögetést és a közös célok megvalósítását.

Persze nem mondom hogy nálatok is így van, de az biztos, hogy a párod vagy beleunt a kapcsolatba, vagy van valami más gondja (munkahelyi, családi).

2022. máj. 30. 15:58
 13/38 A kérdező kommentje:
#11-es, reggel? Én 6-ra járok dolgozni, ő 8-ra. Akkor kel, amikor én már munkába állok... ez nem fog menni. Komolyan ezt nem hiszem el, hogy utazással eggyütt napi 9 óra annyira lemeíriti, hogy a maradék 7-8 óra szabadidejét valaki azzal akarja tölteni, hogy a TV előtt tespedjen. Nekem ez hihetetlen....
2022. máj. 30. 15:59
 14/38 A kérdező kommentje:
#12 Az én lakásomban lakunk, de neki is van egy, amit most kiadott és azt pakolgatjuk félre nyaralásra, extra kiadásokra. Vannak közös céljaink. Nyaralásra gyűjtünk és tervezünk 1-2 új bútort, átrendezni a lakást.
2022. máj. 30. 16:01
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom 12 órázik váltott műszakban, legtöbbször zombiként jön haza, de attól mutat érzelmeket, mosolyog, ha meglát, örül nekem, megölel-megcsókol... Nem a leghullább állapotában várja el a másiktól az ember, hogy filozofáljanak, de én ekkora (már-már bunkó) érdektelenséget nem tudok elképzelni egy szerelmes embertől.
2022. máj. 30. 16:12
 16/38 A kérdező kommentje:
#15 nekem sem mentség az, hogy a munkában elfárad. Ez számomra nem elfoghadható. Persze vannak nehezebb napok, vagy amikor rosszul alszik, DE nem 7/74, mindennap!
2022. máj. 30. 16:20
 17/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le és mondd el neki őszintén, hogy zavar téged ez az érdektelenség. Ha azt látod, hogy lehet vele beszélni és hajlik arra, hogy változtasson, akkor talán működhet. Ha nem érdekli, amit mondasz vagy nem akar javítani a helyzeten, akkor pedig szakítani kell. Csak húzza akkor az idődet feleslegesen.
2022. máj. 30. 16:35
 18/38 A kérdező kommentje:
#17 leültem már vele. 2x is. Válasz, ő nagyon fáradt. Kérdezem, mitől, válasz: az élettől.
2022. máj. 30. 16:43
 19/38 anonim ***** válasza:

szerintem lelki gondja lehet

valami csak bántja, vagy a mókuskerék. amiben él. ha van kedved írj rám, én is hasonló voltam, a barátnőm meg olyan jó szívű, hogy azzal a sok kedvességgel, nekem az igazi problémákon a lelkemben, nem tudott segíteni :(

én is azt mondom ha bánt valami, hogy semmi. nehéz beismerni, ha ilyen gondja van valakinek.

2022. máj. 30. 16:59
 20/38 A kérdező kommentje:
#19 nem tudok neked írni, sőt kenkinek. kezdő felhasználó vagyok. Vagy itt beszéljük meg, vagy sehol.
2022. máj. 30. 17:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!