Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet hogy egy pasit azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet hogy egy pasit azért nem érdeklek mert ismerte az exemet és az alapján ítél meg?

Figyelt kérdés
Együtt voltam egy sráccal aki erőteljesen nárcisztikus szociopata, 4 évig beleragadtam egy bántalmazó kapcsolatba. Ismerte a srácot és hát valljuk be, hogy tényleg életem hibája volt, hogy ennyi időt rá pazaroltam, illetve az emberekkel való viselkedése is tragikus volt. Létezhet hogy e miatt nem érdeklem, mert egy kalap alá vesz vele és azt hiszi, hogy én is olyan arrogáns és nagyképű vagyok? Arra merek gondolni, hogy kialakulhatott egy kép a fejébe rólam. De egyszerűen ezt nem tudom elfogadni, hiszen azóta én is mérföldköveket változtam és fejlődtem. Én nem vagyok olyan, hogy egyszerre leszerepel egy ember előttem, pláne nem ítélnék meg senkit az exe alapján.

aug. 16. 09:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Azért ez elég furcsa lenne, szerintem. Mik a jelek, amiből ezt gondolod?
aug. 16. 09:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Megesik néha, hogy az ember nem tud elvonatkoztatni attól, hogy a leendő társa milyen életet élt az előző társával.

Ez valahol előítélet van ahol nem.

Nekem is volt egyszer hasonló...olyan pasival volt aki után kb. hozzányúlni se lett volna kedvem.

aug. 16. 09:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
aug. 16. 09:55
 4/15 anonim ***** válasza:
Mert tudja hogy mennyire kikeszitetted az exedet..
aug. 16. 10:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna kezdeni senkivel aki az exkapcsolatom bármelyikének a cimbije, baráti, ismerősi társasága. Eszembe nem jutna-és nem is kezdtem soha ilyennel. Erre nagyon nagyon ügyeltem mindig is.

Én sosem engedtem, hogy kézen keresztül a haveri társaság egymásnak adogasson.. Te se gondolkodj ebben. Sőt, inkább gondold végig, hogy változtass inkább magadon, mert nem egészséges olyan partner aki az ex haveri köre.

aug. 16. 11:28
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem nevezném havernak, inkább csak ismerőse, de nem jártak össze sem sosem.
aug. 16. 11:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Ugyan ez vonatkozik a barátnőid körére. Barátnő, testvér exe-tabu normális embernél. Mindig is az volt.Csak a korcsosult jellemnek nem probléma.
aug. 16. 11:31
 8/15 anonim ***** válasza:
6 Nem tudhatod, hogy ki kinek a valós barátja-főleg férfi esetében. A férfiak kapcsolatilag haveri, baráti kapcsolatilag nagyon mások mint a nők.
aug. 16. 11:33
 9/15 A kérdező kommentje:
Mondom az exem meg ez a pasi nem voltak haverok, csak munkatársi kapcsolat volt köztük. 😆
aug. 16. 11:36
 10/15 anonim ***** válasza:

9 "csak munkatársi kapcsolat volt köztük"

Ez pont elég lenne számomra, hogy hátat fordítsak..és elérhetetlenné váljak a helyedben.

aug. 16. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!