Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbséggel létezhet csak barátság férfi és nő között, ha párkapcsolatban élnek mindketten?
Ismertek ilyen személyeket, esetleg személyes példát tudtok írni?
Ugyanis én nem tudom elhinni, hogy létezhet ilyen. Nem akarom elhinni, hogy csak barátság van több mint egy éve egy nő és egy húsz évvel idősebb férfi között. Kifejtettem a véleményem miszerint az egyiknek biztos hátsó szándékai vannak de csúnya veszekedés lett ebből. A témát nem mertem tovább feszegetni de érdekelne mások véleménye is, így anonim módon.
Két különböző dolgot írsz le.
Nem hiszed el, hogy barátok vs az egyiknek másak a szándékai
Hát szerintem nem. Szoros barátság biztosan nem..
Sok nálam idősebb férfivel vagyok jóba a munkahelyen, sokat, sok dologról beszélgetünk.. de nem a barátaim.
Nem. Manapság nem ritka az idős nő, fiatal férfi szexkapcsolat. Idős pasi, fiatal nő még mindig is volt.
Én is 30 évesen egy 45 éves férjes nőt kefélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!