Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ez a korkülönbség?
Én 18 éves lány vagyok, míg a srác 27 éves. Edzésen ismerkedtünk meg.
Nem szerelem első látásra, csak sokat beszélgettünk, meg minden... Addig míg egyszer elmentünk sütizni.
Az edzések miatt elég sokat találkozunk, és meg van köztünk a kémia.
Van hasonló érdeklődési körünk, csak az az első probléma, hogy neki már keresete van, míg én még tanulok. Ráadásul továbbtanulásban is gondolkodok.
Jó ötlet férfiként tekinteni rá, vagy maradjunk csak barátok?
Gáz. Ha egy 27 éves felnőtt ember egy 18 éveshez vonzódik, az alapvetően problémás. Én 27 évesként fél óra alatt kimaxoltam a közös témákat egy 18 évessel, és az is rokonom volt. Rég baj, ha valaki ennyi idősen olyan szinten van, hogy 18 évessel jól kijön olyan fokon, hogy konkrétan érdeklődjön is iránta.
Lehet most menőnek gondolod, vagy nem gondolod gáznak, de majd 10 év múlva, mikor annyi idős leszel, mint most ő, iszonyat lúzernek fogsz gondolni mindenkit, aki tinik után lohol. Mert azok is.
Teljesen jó a korkülönbség. Nincs vele semmi baj. Hajrá
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!