Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet iránta? Barátom állandóan furcsán viselkedik dugdosa a telefont ha velem van úgy tartotta hogy ne lássam, de a tegnap láttam hogy ír egy nővel aki 20ével fiatal mint a barátom
Figyelt kérdés
írta neki a barátom hogy Bárcsak együtt laknának meg ha nem a gyerekeit nézzné már gondolkozás nélkül össze költözött volna vele.2023. máj. 17. 15:48
2/22 anonim válasza:
Olyan szépen használod a magyar nyelv adta lehetőségeket, öröm olvasni.
3/22 anonim válasza:
Nem tök mindegy, hogy érezhet iránta? Bőven elég annyi, amennyit láttál.
4/22 anonim válasza:
Hát nem úgy néz ki mintha a te barátod lenne:D
5/22 anonim válasza:
Neked exed van baszod nem barátod.
7/22 A kérdező kommentje:
#4 együtt vagyunk évek óta, de a tegnap láttam a telefonba hogy együtt van egy másik nővel
2023. máj. 17. 17:19
8/22 anonim válasza:
Ki a gyerek anyja? A tied? Elég furcsa, hogy barátomként hivatkozol a gyereked apjára. Vagy nem te vagy a gyerek anyja?
Ma este dobod ki?
9/22 anonim válasza:
Üljetek le beszélgetni, mondd ki az érzéseidet, figyled a reakcióit, és szerrintem tipli, ha nem menthető a dolog.
10/22 anonim válasza:
"Tegnap a pasim megdugott három csajt a kanapénkon, a negyediknek meg azt üvöltözte a telefonba, hogy megint kívánja a testét, és ugyanolyan jókat fognak szexelni, mint múlt hét kedden. Szerintetek van okom gyanakvásra?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!