Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 év a korkülönbség férjem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év a korkülönbség férjem és közöttem mint feleség, 16 éve vagyunk házasok. Eddig jól működött minden, most megismertem egy férfit aki minden tekintetben jobbnak tűnik mint a férjem.Szerintetek 16 év után már megcsalható egy férj?

Figyelt kérdés
16 évünk jónak mondható. Azonban megismerkedtem egy jobb férfivel akivel sokkal változatosabb élvezetesebb a szex, mint a férjemmel. Válófélben vagyok a férjemtől.Kérdezem a házasokat, hogy mennyi év eltelte után következett be náluk a megcsalás, hasonló okokból eredően?
2023. máj. 26. 14:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ha meg valami nem működik, és nem is lehetséges (nem is akarod) helyrehozni, akkor el kell válni.

2023. máj. 26. 14:16
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem a kérdést.

Válófélben vagy, mással dugsz, tehát nem vagytok már együtt gondolom, akkor mi a baj?

2023. máj. 26. 14:17
 3/26 anonim ***** válasza:
28%
Na őket értjük anyagias nők alatt. És anyagias alatt nem csak a pénzt értjük, hanem ezt a fajta csak anyagi világban való gondolkodásmódot. (Materialista, ha úgy tetszik.)
2023. máj. 26. 14:23
 4/26 A kérdező kommentje:

A 4 es válaszát nem értem. Én anyagiakról nem írtam.

A kérdést csak azért tettem fel, mert többen is megszólnak, azért hogy 16 évig jó volt a férjemmel, most meg már nem. Úgy gondolom jogom van az életemhez a szexet is bele értve. Sajnálom a férjemet de olyan egészségügyi problémái vannak ami a jó szexnek akadályát jelenti. Szerintem sokan a 16 évi házasságukat követően keresnek egy jó szeretőt tartanak. Szerintem ez nem is elítélendő, mert minden házasságban egyszer kétszer bizony előfordul a megcsalás. Nem?

2023. máj. 26. 14:38
 5/26 anonim ***** válasza:
0%

Főleg ennyi idő után, néha belebotlik az ember hibákba. Álszentség azt mondani, hogy 60 évig egy emberrel akar szexelni valaki.

Sokszor jót is tesz a házasságnak 1-1 ilyen kis félrelépés.

2023. máj. 26. 14:43
 6/26 anonim ***** válasza:
88%

Házasok vagyunk több mint 10 éve, folyamatosan szeretjük egymást.

Válj el, és akkor azt csinálhatsz amit akarsz. Ostoba :D

2023. máj. 26. 14:47
 7/26 anonim ***** válasza:
88%
Ha eddig jól működött volna bármi is, le sem feküdtél volna mással. Kit akarsz becsapni, magadat, vagy a válaszolókat?
2023. máj. 26. 14:48
 8/26 A kérdező kommentje:
Sajnos férjem betegsége most jött elő, ami a szexben akadályt jelent. 8-as Te 48 évesen élnél így? Ezt az okot nem olvastad, vagy nem tudod értelmezni?
2023. máj. 26. 14:55
 9/26 anonim ***** válasza:
88%

9 Ismered? jóban-rosszban. Ami nem annyit tesz, hogy más faszinak szétteszed a lában, hanem helytállsz a társad mellett, akkor is amikor a legnehezebb.

Mosod magad, csak nem tudod, mert átlátszó az előadás.

2023. máj. 26. 15:00
 10/26 anonim ***** válasza:
89%
A házasság nem olyan dolog, hogy ha megunjuk a másikat, akkor lecseréljük, mint egy kapcát. Nem tudom, hogy a hűség mint olyan ismerős-e számodra. Mindezen túl, ha betegség miatt csalod meg és válsz el tőle, akkor pedig kifejezetten undorító, amit csinálsz. Inkább szeretetre és támogatásra lenne tőled szüksége, nem pedig elhagyásra. Neked hogyan esne mindez fordított esetben?
2023. máj. 26. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!