Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év a korkülönbség férjem és közöttem mint feleség, 16 éve vagyunk házasok. Eddig jól működött minden, most megismertem egy férfit aki minden tekintetben jobbnak tűnik mint a férjem.Szerintetek 16 év után már megcsalható egy férj?
Nem.
Ha meg valami nem működik, és nem is lehetséges (nem is akarod) helyrehozni, akkor el kell válni.
Nem értem a kérdést.
Válófélben vagy, mással dugsz, tehát nem vagytok már együtt gondolom, akkor mi a baj?
A 4 es válaszát nem értem. Én anyagiakról nem írtam.
A kérdést csak azért tettem fel, mert többen is megszólnak, azért hogy 16 évig jó volt a férjemmel, most meg már nem. Úgy gondolom jogom van az életemhez a szexet is bele értve. Sajnálom a férjemet de olyan egészségügyi problémái vannak ami a jó szexnek akadályát jelenti. Szerintem sokan a 16 évi házasságukat követően keresnek egy jó szeretőt tartanak. Szerintem ez nem is elítélendő, mert minden házasságban egyszer kétszer bizony előfordul a megcsalás. Nem?
Főleg ennyi idő után, néha belebotlik az ember hibákba. Álszentség azt mondani, hogy 60 évig egy emberrel akar szexelni valaki.
Sokszor jót is tesz a házasságnak 1-1 ilyen kis félrelépés.
Házasok vagyunk több mint 10 éve, folyamatosan szeretjük egymást.
Válj el, és akkor azt csinálhatsz amit akarsz. Ostoba :D
9 Ismered? jóban-rosszban. Ami nem annyit tesz, hogy más faszinak szétteszed a lában, hanem helytállsz a társad mellett, akkor is amikor a legnehezebb.
Mosod magad, csak nem tudod, mert átlátszó az előadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!