Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év a korkülönbség férjem és közöttem mint feleség, 16 éve vagyunk házasok. Eddig jól működött minden, most megismertem egy férfit aki minden tekintetben jobbnak tűnik mint a férjem.Szerintetek 16 év után már megcsalható egy férj?
Most azért, mert más hűtlen te úgy gondolod, hogy akkor nincs baj, ha te is azt teszed?
Miért nem lehet elválni, vagy nyitott házasságban élni?
20 éve vagyok nős, amikor elvettem feleségül, igértem neki valamit.
Olyan nem történhet, hogy én ezt az igéretet megszegjem.
Sosem léptem félre, nem is fogok.
Sajnálom, hogy a te házasságod nem sikerült.
"16 évig hűséges voltam hozzá, egyszer sem csaltam meg".
Aki a társát ekkora bajban így kitudja játszani, ahogy te tetted, annak egyetlen szava nem igaz.
Nem vitt volna rá a lélek, ha lenne neked, hogy ebben a helyzetben te egy idegen faszival kavarj. Érted? Érted, hogy minden beszéded hamis? mert a fő cselekedeted lebuktat-folyamatosan.
De nem ez a kérdés, nem a megcsalás, hanem hogy miért hagyod ott.
És férfi vagyok. 2 éve az exnejem lelépett, fél éve könyörög, mert az új faszi szegényebb, butább és rendeződött a problémám...szerinted?
Kezded már felfogni, hogy állatságot csináltál? 16 év után minden férfi jobb a megszokottnál, meg minden nő - egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!