Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 év a korkülönbség férjem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év a korkülönbség férjem és közöttem mint feleség, 16 éve vagyunk házasok. Eddig jól működött minden, most megismertem egy férfit aki minden tekintetben jobbnak tűnik mint a férjem.Szerintetek 16 év után már megcsalható egy férj?

Figyelt kérdés
16 évünk jónak mondható. Azonban megismerkedtem egy jobb férfivel akivel sokkal változatosabb élvezetesebb a szex, mint a férjemmel. Válófélben vagyok a férjemtől.Kérdezem a házasokat, hogy mennyi év eltelte után következett be náluk a megcsalás, hasonló okokból eredően?
2023. máj. 26. 14:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%

Most azért, mert más hűtlen te úgy gondolod, hogy akkor nincs baj, ha te is azt teszed?

Miért nem lehet elválni, vagy nyitott házasságban élni?

2023. máj. 26. 16:11
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

20 éve vagyok nős, amikor elvettem feleségül, igértem neki valamit.

Olyan nem történhet, hogy én ezt az igéretet megszegjem.

Sosem léptem félre, nem is fogok.

Sajnálom, hogy a te házasságod nem sikerült.

2023. máj. 26. 16:22
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
hűség számodra ismeretlen fogalom.
2023. máj. 26. 18:06
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
Ha balesetet szenvedne esetleg, és rokkant lesz élete végéig, akkor is otthagynád? :)
2023. máj. 26. 18:07
 15/26 A kérdező kommentje:
16 évig hűséges voltam hozzá, egyszer sem csaltam meg. Miután be adásra került a házasságom felbontása, nos ezt követően már meg csaltam, Ezt nem tagadom. De a nyitott házasság nekem nem jönne be. Az hogy a férjemet megcsaljam tudta nélkül életünk végéig, az sem járható nekem. Tudom sok házasságban élők megcsalják egymást, na szerintem ez elítélendő.Mi elválunk ez tuti már.
2023. máj. 26. 18:13
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"16 évig hűséges voltam hozzá, egyszer sem csaltam meg".

Aki a társát ekkora bajban így kitudja játszani, ahogy te tetted, annak egyetlen szava nem igaz.

Nem vitt volna rá a lélek, ha lenne neked, hogy ebben a helyzetben te egy idegen faszival kavarj. Érted? Érted, hogy minden beszéded hamis? mert a fő cselekedeted lebuktat-folyamatosan.

2023. máj. 26. 18:26
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon viszkethet neked, kérdező ha a házassági eskü smafu. Tisztességesen is meg lehetett volna oldani ezt, és akkor senki nem törne feletted pálcát. De így, hogy a beteg férjed ott hagyod, csak mert nem bírsz a p..áddal, nem csodálom hogy lotyónak néznek.
2023. máj. 26. 18:30
 18/26 anonim ***** válasza:
42%
Olyan nyolcan mondjuk, hogy hülye, de elmagyarázza, hogy a férje a hibás. Persze:-)
2023. máj. 26. 18:47
 19/26 A kérdező kommentje:
Ti 48 évesen hogyan cselekednétek? Na, őszintén. Pont azok beszéltek itt, akik éjjel nappal azt szeretnék hogy bennük lenne a f.... Ez a véleményem. Van egy ismerősöm aki hat éve férjezett, és mégis orrba szájba megcsalja a férjét.Na ez a tisztességes házasság? Én nem csaltam meg 16 éven keresztül amire büszke is vagyok. Azokat akik megcsalják a férjeiket, azokról miért nem beszéltek? Azért nem mert ti is azt teszitek.
2023. máj. 26. 18:48
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

De nem ez a kérdés, nem a megcsalás, hanem hogy miért hagyod ott.

És férfi vagyok. 2 éve az exnejem lelépett, fél éve könyörög, mert az új faszi szegényebb, butább és rendeződött a problémám...szerinted?

Kezded már felfogni, hogy állatságot csináltál? 16 év után minden férfi jobb a megszokottnál, meg minden nő - egy ideig.

2023. máj. 26. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!