Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet nagyobb korkülönbséggel a kapcsolat ha a pasi volt sokkal fiatalabb?
Szóval összejöttem egy sráccal aki 9 évvel fiatalabb nálam en vagyok 32 ő 23..
Tudom tudom furcsa de adtam neki egy esélyt mert nagyon tepert az elején
6 hónapja tart de azt vettem észre hogy azalatt is folyamatosan lájkolgat fiatalabb lányokat instán es beköveti őket plusz ha vele vagyok is folyamat jönnek neki az üzenetek és még fürdeni is viszi magával a telefont.
Sokan mondtak hogy nem fog sokaig tartani mert fiatal es valoszinuleg fiatalabb lányra vágyik majd idővel
Nem biztos,hogy csajokat nézeget:)
De a mai huszonéves srácok lelkileg gyerekek még,igen. Keményfarkú gyerekek,akiknek még nem kis idő,mire felnőnek. Telefonközpontúak, nem tudják mit akarnak, élnek bele a világba. Olyanok,mint a kölyökkutyák:)
Aranyosak,de max megsimogatni lehet őket, mert éretlenek ,de nagyon. Nem sértésnek írom,de még a korai harmincasok sem számítanak ma megbízhatónak,elkötelezettnek.
"De anikor 2t éves csaj irt ki kérdés tonisrácrol és irtam hogy szinte gyerek a srác, akkor engem pontoztak le állandoan."
Kicsit érthetően?
Talán beszélj vele erről hogy téged ez zavar. Meg ha mással ismerkedne akkor menjen de ne raboljátok egymás idejét.
Rajtatok fog múlni tud-e működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!