Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A nagyobb vagy kisebb korkülönbség az ideálisabb egy kapcsolatban? Összejönnétek egy sokkal fiatalabb csajjal vagy egy hasonló korúval?
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 14:30
1/15 anonim válasza:
Én szeretem, ha nálam fiatalabb a lány, a többi lehetőséget sem vetem meg, de a fiatalabb a legideálisabb számomra.
3/15 A kérdező kommentje:
komoly kapcsolatra nem dugopajástásnak
kort is írjatok!
2015. febr. 23. 14:33
4/15 anonim válasza:
Inkább az idősebb nőkkel vagyok egy hullámhosszon.
6/15 anonim válasza:
attól függ. pl ha a pasi 25 a csaj meg 15 az gáz...de ha pl a pasi 35 a csaj 25 az már más....deee túl nagy korkülömbség nem jó...viszont mivel a lányok hamarabb fejlődnek szellemileg is....igy nem baj ha a pasi valamivel idősebb tapasztaltabb...igy már esélyesebb hogy az adott pasi legalább annyira fejlett szellemileg mint fiatalabb barátnője. 4-5-6 év korkülömbség sztem bele fér, ha meg a Nő idősebb akkor sztem ugy 2-3 év max. De ha tizenéves vagy akkor próbálj ne 30as pasikat keresni, amugy meg egy 18 lány éves is lehet annyira fejlett és inteligens mint egy 25 vagy inteligensebb fejlettebb. 27F
8/15 anonim válasza:
16 éves koromtól CSAK MILF barátnőim voltak!
Ezért nem is értem az itteni "kidobott a 14 éves barinőm" meg a "hogy kell kiverni" kérdéseket.
37 F
9/15 anonim válasza:
Melyik kis szüz csótány adott 0% százalékot? Igen 16tól már jöhetnek. 36/f
10/15 anonim válasza:
Nem maga a kor számít nálam,hanem az,hogy mennyire érett felfogásilag.Ha van olyan komoly,és intelligens felfogása,akkor jöhet.Egyéb esetben nyilván nem...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!