Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlfűtött/izgató/erotikus....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlfűtött/izgató/erotikus. Létezhet olyan hőmérséklet és páratartalom (kombinálva hatásos beltéri környezettel + belsőépítészeti megoldásokkal), mely hangulatba hoz titeket nőket? (Vagy hozHAT, tehát: van NÉMI esélye?) 30 feletti hölgyeket kérdezném.

Figyelt kérdés

Nyilván ezt egyéne válogatja, és emellett az sem biztos, hogy van (némi) esély erre, hogy (legalább) kedvet csináljon, hangulatba hozzon Titeket egy-egy ilyen miliő, emiatt kérdezek rá.

Inkább a 30 és 50 közötti korosztályt kérdezném erről, de akár 30 körüli/alatti nők is írhatnak, ha vannak - ehhez kapcsolódó - észrevételeik.

Lehet-e hatással a kedvre/vágyra magasabb hőmérséklet, esetleg páratartalom (a megfelelő, buja, vágyfokozóan szép enteriőr megléte mellett)?

aug. 1. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet még nem tapasztaltam, viszont egyszer vettünk egy színváltós lámpát és a piros szín, ahogy megvilágította a szobát, nagyon beindított.
aug. 1. 21:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha beindít a másik, mert vonzó, akkor nem nézem a páratartalmat vagy a hőmérőt.
aug. 1. 21:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak (a csak-on van a hangsúly, nem extra nagy dologra kell gondolni) a megfelelő(en szép, hangulatos, buja, egyenest édeni) beltér megléte esetén adhat-e egy kis pluszt a vágyaknak a magas hőmérséklet, esetleg még mellé magas páratartalom?
aug. 1. 21:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Fokozhatja-e >> még ez IS << valamelyest a vágyat?
aug. 1. 21:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Mint pl. a nyári hőség egy tóparton, vagy pl. egy szaunázás masszázzsal.
aug. 1. 21:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A belső hangom amit a kutacsom környékére szoktam lokalizálni olvasás közben, most a seggem lukjában szólalt meg. A helyedben könyvet írnék. Ha az asmr-re van vevő, biztos erre is.
aug. 1. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Úgysem fogsz tudni sem ezzel, sem más eszközökkel belemanipulálni másokat olyan dolgokba / tevékenységekbe, amit igazából nem akarnak, kérdező.
aug. 1. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz és őszintén szólva mivel nem szeretem a meleget, ezért nálam csak rossz pont lenne, ha a párom szaunát csinálna a szobánkból.
aug. 1. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Engem a magas páratartalom inkább kikészít, mint beindít, bár még nem fordult elő, hogy emiatt ne lett volna kedvem a szexhez. Szaunában és jacuzziban szexeltem már, de egyik esetben sem a magasabb páratartalom hozta meg a kedvem. (Ha szaunában próbálkozol, ne igyál előtte, veszélyes lehet)
aug. 1. 23:15
 10/14 A kérdező kommentje:

Néhányan félreértettétek, mert konkrétumra gondoltatok tévesen. Miközben itt csupán a vágy fokozásáról volt szó. Nyilván egy számomra antipatikus személlyel én sem lennék képes elképzelni bárminemű formáját a testi gyönyöröknek.

Itt arról csordogál diskurzus, hogy ha az érzelmek már alkalulnak - vagy megvannak -, akkor segíthet-e egy ilyen buja, erotikus környezetben a magasabb hőmérséklet "e" vágy fokozásában?

(Mint ahogy gyengéden terelgeti érzéseinket egy forró nyári este egy festői fehér homokos tengerparton - szemben egy dermesztő északi jégsivatag idilli miliőjével.)

aug. 2. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!