A klíma (légkondicionáló) az emberből is kiszívja a vizet?
Van egy Gree oldalfali klímám. Azt vettem észre, hogy amióta megvan (és gyakran használom is), azóta nagyon ragadós az izzadságom, gyakran kell kezet mosnom emiatt.
Na most, a kondenzvizet eléggé gyakran látom csöpögni, pedig a szobában eléggé alacsony a páratartalom, ráadásul gipszkarton van a falakon, ami miatt még szárazabb a levegő.
Lehetséges, hogy belőlem "szívja ki" a vizet, amit kint csepegtet? Vagy csak azt szívja le rólam, amit kiizzadok? Egyáltalán lehet köze a klímának a ragadós izzadsághoz? Mert korábban nem volt ennyire ilyen, csak amióta megvan a gép.
nem valami jo klima lehet vagy a helyseg nem az
ha mukodes kozben izzadsz barmenyire is
ha csak nem nehez fizikai munkat vegzel ez esetben #1 valoszinu
Ha hidegebbre állítanám, akkor meg már fáznék, néha még így is.
Az a baj, hogyha egyhelyben ülök vagy fekszek, akkor kellemes ugyan a hőmérséklet, de amint járkálok, vagy pakolászok a szobában (ami hajolgatással jár), máris melegem lesz.
Pont ezért nem tudom belőni a megfelelő hőmérsékletet, mert ugyanaz a hőmérséklet egyes helyzetekben túl hideg, míg más helyzetekben meg nem elég hideg.
Mondjuk ez már inkább az "én" hibám, mintsem a klímáé. Egy tempósabb gyaloglástól is leizzadok télen is (nem vagyok dagadt, épp ellenkezőleg, mielőtt valaki ezzel jönne)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!