Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlfűtött/izgató/erotikus....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlfűtött/izgató/erotikus. Létezhet olyan hőmérséklet és páratartalom (kombinálva hatásos beltéri környezettel + belsőépítészeti megoldásokkal), mely hangulatba hoz titeket nőket? (Vagy hozHAT, tehát: van NÉMI esélye?) 30 feletti hölgyeket kérdezném.

Figyelt kérdés

Nyilván ezt egyéne válogatja, és emellett az sem biztos, hogy van (némi) esély erre, hogy (legalább) kedvet csináljon, hangulatba hozzon Titeket egy-egy ilyen miliő, emiatt kérdezek rá.

Inkább a 30 és 50 közötti korosztályt kérdezném erről, de akár 30 körüli/alatti nők is írhatnak, ha vannak - ehhez kapcsolódó - észrevételeik.

Lehet-e hatással a kedvre/vágyra magasabb hőmérséklet, esetleg páratartalom (a megfelelő, buja, vágyfokozóan szép enteriőr megléte mellett)?

aug. 1. 21:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Valagad ánuszrózsája - rettentően sajnálom - teljes mértékben hidegen hagy, fogalmazd át utalásodat hatos. Röstellem, de nem mindig vagyok képes a sorok között olvasni; lehet mégsem lennék jó író?
aug. 2. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Elképzeltem, hogy valaki úgy beszél a környezetemben ahogyan te írsz és nem volt jó érzés. Gondolom azért mert én is férfi vagyok, de megnyugtató, hogy a seggem számodra érdektelen.
aug. 2. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Nőként is irritáló lenne ilyet hallani élő szóban. Olvasni is fáj.
aug. 2. 22:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mi az mi ennyire zavarba hozta e (címeres...) díszes társaságot? Mint már jól olvashatóan egyszer leírtam, nem mindig vagyok kapható a sorok közötti olvasásra.
aug. 4. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!