Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet hogy egy pasit azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet hogy egy pasit azért nem érdeklek mert ismerte az exemet és az alapján ítél meg?

Figyelt kérdés
Együtt voltam egy sráccal aki erőteljesen nárcisztikus szociopata, 4 évig beleragadtam egy bántalmazó kapcsolatba. Ismerte a srácot és hát valljuk be, hogy tényleg életem hibája volt, hogy ennyi időt rá pazaroltam, illetve az emberekkel való viselkedése is tragikus volt. Létezhet hogy e miatt nem érdeklem, mert egy kalap alá vesz vele és azt hiszi, hogy én is olyan arrogáns és nagyképű vagyok? Arra merek gondolni, hogy kialakulhatott egy kép a fejébe rólam. De egyszerűen ezt nem tudom elfogadni, hiszen azóta én is mérföldköveket változtam és fejlődtem. Én nem vagyok olyan, hogy egyszerre leszerepel egy ember előttem, pláne nem ítélnék meg senkit az exe alapján.

2024. aug. 16. 09:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

48 éves férfi vagyok.

A kérdésedre a válasz, hogy igen. Számomra nagyon fontos, hogy adott személy milyen partnert választ maga mellé és őket később is nyíltan felvállalja. Ha egy olyan férfival éltél együtt akivel egyetlen közös pont sincs bennetek, legyen ez politikai, gazdasági, szociális téren,akkor joggal feltételezem, hogy nem vagy őszinte. Ha az adott férfival csak pár hetet-hónapit lettél volna együtt és kidobod, akkor az még határeset lenne, de 4 év hosszú idő.

2024. aug. 16. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:
11 Telitalálat.
2024. aug. 16. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:

11 vagyok

Ha a 2 férfi ismeri egymást és riválisok, pikkelnek egymásra, akkor pláne nem fog potens nőnek tartani, hiszen a másik férfi "hozzád ért" onnantól kedve megpecsételődött a sorsod a szemében.

2024. aug. 16. 12:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes meglátás
2024. aug. 16. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Részben igen, hiszen, ha egy ilyennel voltál együtt, akkor az ember fejében megfordul a madarat tolláról... közmondás.

Ugyanakkor az is igaz, hogy az ilyen pasik után a normálisaknak tojáshéjon kell lépkedni, ehhez meg kinek van kedve?

2024. aug. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!