Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhetnek ilyen "eltűnések" messengeren? Alább kifejtem.
Szóval van párod, és közben mással is lefekszel, és emiatt töröd a fejed, hogy akit szeretőnek tartasz, az miért nem keres gyakrabban miközben van párod? És azért nem lehettek együtt, mert távolság van, nem pedig azért, mert talán párkapcsolatban vagy mással?
Mi ez a mindfuck kérdés
Szia, nagyon hasonló a helyzetem. Volt párommal szakítottunk a szeretője miatt, nagyon durván örlődött kettőnk közt, de mondtam, hogy nem leszek csak egy opció.
Amikor találkozunk a gyerek miatt, egyfolytában mászik rám. Szeretheti ám azt a nőt... Gondolom ezt a csaj is látná, ha nem lenne szerelmes. Ja, neki is férje és gyerekei vannak.
Ebből gondolom, hogy fogalma sincs mit akar, a helyedben menekülnék.
Szerető = párkapcsolatban vagy, és a párod mellett más valakivel is olyan gesztusokat élsz meg, amit alapból csak a pároddal élhetnél meg, ha monogám kapcsolatokat vesszük.
De tudod mit, kérdezd meg a párodat, hogy mi a véleménye erről. Ja és hangsúlyozd neki ezt a súlytalan érvet is, hogy "amúgy se lehetnétek együtt, mert távolság van", ez nagyon fontos részlet, hátha másképp fogja emiatt megítélni a párod ezt a szeretői viszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!