Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhetnek olyan lányok akik az incelekre gerjednek?
Az incel ugye azért incel mert senkinek nem kell minden próbálkozása ellenére. Szóval ez alapján nincs ilyen nő. Viszont ha figyelembe vesszük a földrajzi helyzetet, tehát lehet, hogy van olyan nő akinek kellene az adott incel egyén, csak mondjuk annyira távol élnek egymástól, hogy esélytelen, hogy bármikor is találkozzanak.
Magyarán az incel is kellhet valamilyen nőnek, de azért a földön élő kb. 4 milliárd nőből elég nehéz lenne kikeresni azt a max. pár 100 főt akit tényleg érdekelne az adott incel.
7, ez csak akkor igaz, ha az vesszük, hogy az incelnek tökmindegy ki a másik.
De nem mindegy, sőt, elég válogatósak ám.
Az itt az oldalon lévő incelek egy jelentős része amúgy simán tetszhet csajoknak, csak épp az incel ignorálja őket, mert neki nem jönnek e az adott csajok.
Mondjuk ez felveti azt a kérdés, hgoy valóban involuntary-e az a cölibátus, ha igazából lenne lehetősége, csak másképp dönt, de mivel egyáltalán nem légből kapott elvárás az, hogy vonzódjunk ahhoz akivel összejövünk, így végülis tekinthető annak.
De ettől függetlenül simán bejöhetnek csajoknak, csak ez nem jelenti azt, hogy kapcsolat is lesz belőle.
Nekem valahol bejönnek (persze nem mindegyik)
Egyszer majdnem össze is jött, de nem jött el a randira, aztán ghostolt, szóval nem igazán próbálkoztam azóta. Meg volt tervezve a napom, lemondtam más progit, erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!