Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhetnek ilyen "eltűnések"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drogba56 kérdése:

Létezhetnek ilyen "eltűnések" messengeren? Alább kifejtem.

Figyelt kérdés
Van egy lányismerősöm, akivel egy nagyon bonyolult szituációban voltunk/vagyunk, nem vagyunk együtt, meg talán nem is lehetnénk a távolság miatt. Na meg nekem van párom, jelenleg, neki meg volt, most már nincs. Igen, elég szar a helyzet, de itt nem arról volt szó, hogy én szeretőt keresek, csupán csak kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, testileg és lelkileg. A lényeg az, hogy már minden megtörtént (csók, szex) és nagyon sokszor elmondta, hogy szereti a társaságom, szeret velem lenni és sokat jelent neki a velem eltöltött idő, szóval a lényeg, hogy nem csak én látok bele dolgokat ebbe az egészbe. Viszont bizonyos időközönként, totál hektikus módon, napokig nem ír messenger-en, nem is válaszol az üzeneteimre és (mivel mindent meg tudunk beszélni) amikor ezzel kapcsolatban kérdeztem, akkor azt mondta/írta, hogy ez egyáltalán nem ellenem irányul, csak ő amúgy sem egy nagy messenger-es és mivel neki is komoly problémái voltak, valahogy ilyenkor úgymond bezárkózik. Én ezt el tudom fogadni, de megérteni nem, mivel én egyáltalán nem ilyen vagyok. Szerintetek létezik olyan, hogy aki nekem fontos és hiányzik, annak napokig nem válaszolok, mert én úgymond most "becsuktam az ablakot" kicsit?
2024. febr. 6. 21:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Téged ne érdekeljen, hogy miért tűnik el. Búcsút ints neki is meg a párodnak is örökre! Húzod mindhármatok idejét feleslegesen.

Lehet ismerkedik, lehet már rég párja van, szeretője van még egy rajtad kívül, lehet szenved csak nem tud téged kidobni míg a csajodat te nem akarod és őt se elveszíteni. Pedig el fogod az egyiket minimum, de ha olyan típus a SZERETŐ, aki jól felcseszi magát lehet borítani fog és két szék közül a padlón kötsz ki.

Úgyhogy szedd össze magad és hagyd el mindkettőt.

Akad pipi neked ne aggódj.

Amúgy meg ha nem tudsz elköteleződni legyél csak laza kapcsolatokban.

2024. febr. 7. 09:41
 22/34 A kérdező kommentje:
Talán ez a válasz áll a legközelebb a valósághoz, sajnos korrekt összefoglaló lett...
2024. febr. 7. 09:53
 23/34 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy egyszerűen tényleg nem vagy csak nagyon nehezen tudom elengedni, mert ahogy írtam is, itt nem csak szexről van szó, ha nem szexelnék vele hosszú ideig, akkor is vele akarnám tölteni az időmet, valahogy sokkal jobban megnyílok előtte, az érzelmeim is hevesebbek, olyan intenzív az egész. Pedig el kell engednem, tudom. Csak nehéz, ezért is agyalok rajta sokat, főleg hogy múlt héten beszéltünk telefonon, akkor azt mondta hogy nagyon jó hallani a hangomat és hiányzok neki és sajnálja hogy eltűnt egy hétig kb, meg hogy nagyon sokat jelent neki ami köztünk történt, viszont most meg megint én vagyok az, aki kezdeményezi a kommunikációt Messenger-en, bár most eltűnni nem tűnt el, de valahogy döcögős a beszélgetés. Nyilván neki se könnyű, ezt tudom, de azt is, hogy ő nem akarná, hogy miatta szakítsak a párommal, mert szerinte az nem lenne rendesen lezárt dolog, másrészt meg a távolság továbbra is fennállna. Viszont rendes, komoly kapcsolatot is akar, ám azt meg nemhogy nem mondta, hogy szakítsuk meg a kapcsolatunkat, hanem épp ellenkezőleg, többször is mondta, hogy akarja tudni hogy mi van velem és hogy hiányzom neki. Én ezek miatt sem érzem azt, hogy lenne egy másik férfi is a képben (pedig nyilván minden joga meglenne hozzá), mert szerintem ezt úgyis elmondaná.
2024. febr. 7. 10:06
 24/34 anonim ***** válasza:

Lesz neki előbb utóbb ha most nincs is. Nem fogja bírni, hogy távol vagy és még kapcsolatban se vagy. Meg is mondta, hogy nem is tudja veled elképzelni a jövőt, mert távol vagy - ami igazából kifogás, az igazság az, hogy szerinte őt is megcsalnád és úgyse lenne értelme hiszen a mostani kapcsolatod nem hevernéd ki ahogyan kell!

Kötődik hozzád, de nem szerelmes. Egyfajta pótlék vagy míg nem jön jobb szerinte számára. Te neked is valójában ő egy pótlék hiszen ha akarna veled lenni ha nem te már elhagytad volna a párod miatta.

De te nem akarsz két nőt elveszíteni, mert önző vagy, egyiket se szereted csak saját magad nézed.

Mit vársz? Neked már akkor amikor még ez a SZERETŐ nem létezett már szakítani kellett volna, mert nem szereted és tiszteled a párod.

Ha valaki csal valakit érzelmileg/fizikailag/érzelmileg & fizikailag is az egyáltalán nem szeret senkit csak önmagát. Képtelen vagy mély érzésekre.

Neked nem való komoly párkapcsolat csakis szexkapcsolatok.

2024. febr. 7. 10:36
 25/34 A kérdező kommentje:
Sok mindenben igazad van, viszont nem igaz, hogy én képtelen lennék mély érzelmekre, hisz vele kapcsolatban is azokat táplálok, de ez mindegy is most.
2024. febr. 7. 11:05
 26/34 anonim ***** válasza:
25. Aztan elmulana es csalnad ot is a kovetkezo ujabb mely erzesek miatt egy masik ferfival..
2024. febr. 7. 11:12
 27/34 anonim ***** válasza:

Milyen mélyebb érzés ha megfogalmazni se tudod, hogy mi az? Vagy nem mered? Szerelem? Jó poén. Maximum fellángolás, ami elmúlna rövid időn belül, de inkább ő egyfajta ugródeszka, trófea neked hiszen nem kaparintottad meg. Ha te tényleg mély érzéseket táplálnál iránta már nem lennél párkapcsolatban a pároddal függetlenül tőle, hogy veled akar lenni, vagy mégse.

Mondhatni kapcsolatfüggő vagy.

A nőkből elveszed ami neked kell, pótolod mindkettőből ami a másikban nincs azt jól van.

Téged az nem érdekel, hogy gerinctelen féreg vagy, hogy átvágod a párod csak az, hogy a plusz lyuk megmaradjon.

Valószínűleg nem fogsz szakítani inkább keressel más szeretőt a posztra.

Na ha te ennyire egoista vagy akkor hogyan leszel te valaha boldog? Csakis akkor ha fejlődsz. Másképp nem fog menni.

2024. febr. 7. 11:14
 28/34 A kérdező kommentje:
Sokadjára írom, hogy ez nem testiséggel kezdődött és nem is az állt a fókuszában, de úgy tűnik, a gyakorikérdések rögtönítélő bírósága már meghozta az ítéletet, bármit is írok. Mintha nem merült volna már fel milliószor csak ezen a fórumon (!), hogy mennyire sok ilyen és ehhez hasonló helyzet van és hogy egy ember milyen nehezen tud kiigazodni a saját érzelmein. Gerinctelen vagyok? Lehet, te meg képmutató és naiv, ha azt hiszed, hogy veled vagy a környezeteddel ilyen nem történhet meg. De a kérdésem továbbra sem erre vonatkozott.
2024. febr. 7. 11:32
 29/34 anonim ***** válasza:
70%

Lehet? Az vagy!

És nem vagyok naiv, sok ember ugyanolyan mint te vagy sajnos és kibeszéli miért nem gáz félredugni, miért nem baj más iránt érzéseket táplálni.

Amúgy csináld tovább, majd ráfizetsz.

Azért mekkora önző rohadék vagy már és persze beszari is. Annyira félsz, hogy nő nélkül maradsz, hogy inkább benne maradsz a kapcsolatban.

Bye bye féreg!

2024. febr. 7. 11:38
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
V.sz.l. nem akarja már ezt és elmúlás miatt ezért tart távolságot.
2024. febr. 7. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!