Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki ennyire sötét? De komolyan, létezhetnek ennyire agyilag/érzelmileg éretlen lányok?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy van egy lány, akivel nagyon szerettük egymást. De tényleg. Aztán Ő szakítani akart velem, vagyis szakított is, de azóta mindig keresem. Hetente egy párszor felkeresem, vagy mailben, vagy myvipen, iwiwen. Na de a lényeg, kedveseket írok, vissza akarom nyerni a bizalmát, mocskosul szeretem. Próbálok néha simán beszélgetni, néha szerelmes levelekkel bombázom, néha őszintén, kedvesen megkeresem, leírom, hogy én tényleg nem bírom nélküle, ez van már hónapok óta. :) Néha jól kijövünk, néha hisztizik, néha fenyegetőzik, általában jól viselem, de néha kijövök a sodromból. Ha összefutunk (ami azóta max 2 alkalommal történt meg), általában nem beszélünk, de mindig beidegesedik - komolyan mondom, röhej az egész, nem tehetek róla, hogy nekem is kell oda menni, ahova neki. Nna, a lényeg az, hogy ma küldtem neki egy virágot. Erre azt mondta, feljelent, és elvileg feljelentett "zaklatásért". Most Ő tényleg ennyire sötét, vagy nem vágja, mi az a zaklatás? Egyáltalán milyen alapon?2010. febr. 12. 12:36
1/27 anonim válasza:
Nem sötét. Ha egyértelműen megmondta, hogy nem, és ennek ellenére tovább "bombázod a szerelmes leveleiddel", akkor zaklatod. Nem kellemes neki. Egyedül te vagy érzelmileg éretlen.
(És ha csak véletlenül összefutottatok, miután ennyit csesztetted levelekben, még jó, hogy zaklatásnak fogja fel.)
2/27 anonim válasza:
ennyire sötét. Hagyd a f*szba, ezek után nmit akarsz tőle?
3/27 anonim válasza:
szerintem neki tényleg igaza van. ha már szakított veled egyáltalán mi a fenének keresed. Ez már tényleg zaklatás.
ne írkálj neki, mert világosan látszik, hogy már nem akar tőled semmit
4/27 anonim válasza:
Te is elég sötét lehetsz, ha nem veszed észre,hogy ez a hajó elment..
5/27 Thurston válasza:
Az első mindent leírt asszem'.
6/27 anonim válasza:
De ha tényleg szereted, hogyan nevezheted sötétnek?
ez csak egy szónoki kérdés..
7/27 A kérdező kommentje:
Miért lennék érzelmileg éretlen? Nézd, Neki vannak még érzelmei irántam, tudom, érzem. Befolyásolja mindenki, mert fiatal. Én viszont tudom, mennyire értékes. Nem az az egészséges reakció, hogy megpróbáljam felnyitni a szemét? Hogy egyszerűen megpróbálom ráébreszteni, hogy hibát követ el, mindkettőnk számára?
2010. febr. 12. 12:46
8/27 A kérdező kommentje:
Azért, mert úgy néz ki, feljelentett, és a düh mondatja ezt velem. Mert nem hiszem, hogy ennyire őrült. Hogy lehet feljelenteni valakit, aki csak jót akar Neki?
2010. febr. 12. 12:47
9/27 anonim válasza:
Pont ezért vagy éretlen. Miért gondolod, hogy te vagy a jó neki? Főleg ha ő nem így gondolja. Fel kéne fognod, hogy nem akar veled lenni, és nem ZAKLATNI. Nem ráerőltetned magad.
10/27 A kérdező kommentje:
Azért, mert furamód akkor lettem rossz Neki, mikor az újdonsült barátai, testvérei ellenem hangolták, Érted?
2010. febr. 12. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!