Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhetnek ilyen "eltűnések"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drogba56 kérdése:

Létezhetnek ilyen "eltűnések" messengeren? Alább kifejtem.

Figyelt kérdés
Van egy lányismerősöm, akivel egy nagyon bonyolult szituációban voltunk/vagyunk, nem vagyunk együtt, meg talán nem is lehetnénk a távolság miatt. Na meg nekem van párom, jelenleg, neki meg volt, most már nincs. Igen, elég szar a helyzet, de itt nem arról volt szó, hogy én szeretőt keresek, csupán csak kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, testileg és lelkileg. A lényeg az, hogy már minden megtörtént (csók, szex) és nagyon sokszor elmondta, hogy szereti a társaságom, szeret velem lenni és sokat jelent neki a velem eltöltött idő, szóval a lényeg, hogy nem csak én látok bele dolgokat ebbe az egészbe. Viszont bizonyos időközönként, totál hektikus módon, napokig nem ír messenger-en, nem is válaszol az üzeneteimre és (mivel mindent meg tudunk beszélni) amikor ezzel kapcsolatban kérdeztem, akkor azt mondta/írta, hogy ez egyáltalán nem ellenem irányul, csak ő amúgy sem egy nagy messenger-es és mivel neki is komoly problémái voltak, valahogy ilyenkor úgymond bezárkózik. Én ezt el tudom fogadni, de megérteni nem, mivel én egyáltalán nem ilyen vagyok. Szerintetek létezik olyan, hogy aki nekem fontos és hiányzik, annak napokig nem válaszolok, mert én úgymond most "becsuktam az ablakot" kicsit?
febr. 6. 21:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Ezért mondom, hogy nincs túl rajta, mit vársz tőle? Ha igaz egyáltalán bármi abból, amit mond.

Az ilyen emberek általában a szeretőnek és a párjuknak is kamuznak, hogy megtartsák mindkettőt.

febr. 6. 22:08
 12/34 anonim ***** válasza:
50%

Idejössz egy idióta sztorival, amiben benne van a válasz az idióta kérdésedre, és még neked áll feljebb, ha kapsz egy ítéletet, miszerint szeretőt tartasz és nézz mást hülyének ezzel a "ez nem szerető mert itt többről van szó"-dumával?

+ elkezdesz arról hadoválni, hogy mindenki hibátlan ... hogy jön ez ide? Te téll nem vagy a legélesebb kés a fiókban. Nem elég hogy a válasz ott van a kérdésedben, de senki nem is állította be magát hibátlannak, amire most ezt a közhely dumát elsütötted.

Pároddal meg beszéld meg, ha úgysem szeretői viszony, akkor nincs mit titkolnod :D

febr. 6. 22:14
 13/34 anonim ***** válasza:
76%
Te nem szelektálsz?
febr. 6. 22:47
 14/34 A kérdező kommentje:
Mármint micsodát?
febr. 6. 22:58
 15/34 anonim ***** válasza:
38%
Szakits a pasiddal legalabb..
febr. 6. 23:12
 16/34 anonim ***** válasza:
24%
Kerdezo, itt akkora prolik vannak, hogy csak ez a ketdimenzios gerinc duma megy.
febr. 6. 23:52
 17/34 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező! Biztos lehetsz benne, hogy a csaj pasizik, ezért nem foglalkozik veled! Nem írtad, de gondolom az elérhetőségét is rejti, hogy ne is lásd mikor volt utoljára fenn, így bármikor bekamuzhatja, hogy most magányra vágyik, de közben lehet a pasival írogat. Voltam hasonló "kapcsolatban" , és a csaj ott is ilyesféleképp viselkedett? Midig kértem, hogy legyen őszinte, és mondja el ha van valakije, de csaj szajkózta, hogy nincs senkije, volt mikor már másnap le is bukott, mikor a facebookjára írt a pasi szerelmes szöveget. El kell engedni az ilyent, mert csak kiidegel.
febr. 7. 07:17
 18/34 A kérdező kommentje:
17-es, értem a gondolatmenetedet, de számomra ez azért lenne fura, mert ő nem akart volna most még szakítani az előző párjával, csak történt egy erőszakos konfliktus, ami miatt meg kellett tennie, a mi vonzódásunk egymáshoz viszont már akkor elkezdődött, mikor még volt párja, de akkor semmi nem történt, csak normálisan megbeszéltük hogy mit érzünk/gondolunk egymásról, egymás iránt. Szóval ezt az opciót én nehezen tudnám elképzelni, mert eddig is mindig őszintén tudtunk mindenről beszélni és nem hiszem, hogy úgymond a semmiből "leakasztott" egy pasit valahonnan. Bár nyilván semmi sem lehetetlen, de majd rákérdezek erre is, eddig mindig őszinte volt, ahogy éreztem.
febr. 7. 08:11
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező párod van. Persze, hogy bezárkózik előled. Mit vártál, de komolyan? Két nőt használgatsz. Mindkettőt szexre és még mindkettőből elveszed ami neked jó. Nem bízol a SZERETŐDBEN ami arra utal, hogy hiába lennél vele együtt akkor se tudnál. De ő se benned hiszen csalfa vagy. Neked mindkettő nőt békén kéne hagynod örökre és teljesen más személlyel együtt lenned egy bizonyos idő elteltével ugyanis ki kéne heverni a mostani kapcsolatod és még a szeretői viszonyt is. Mert ha nem teszed meg akkor nem leszel boldog az új alakkal sem.
febr. 7. 08:49
 20/34 A kérdező kommentje:
Értem, amit írsz, lehet hogy igazad is van, viszont amikor ezeknek az eltűnéseknek a kérdése felmerült, ő nem fogalmazta meg ezt, amit írtál, illetve ha így lenne, akkor ez egy konstans távolságtartás lenne, nem olyan, hogy mondjuk 1 hét után jelentkezik.. de lehet hogy neked is igazad van.
febr. 7. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!