Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most Őszintén! Bele néztél már / bele szoktál nézni a párod telefonjába, számítógépébe az ő tudtán kívül?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 17:09
1/28 anonim válasza:
Korábbi kapcsolatban, fiatalon csináltam ilyet, de megbántam ezt a viselkedést, a férjemmel nem tettem ilyet. Megtehetném, mert hozzáférek a cuccaihoz és ismerem a jelszavait, de alapvetően nem érdekel, ez csak rá tartozik. Ő se nézegeti az én beszélgetéseim, böngészési előzményeim, hasonló dolgaim. Ha erős késztetést éreznék arra, hogy belenézzek, az erősen intő jel lenne, mert azt jelentené, hogy a kapcsolatunkban már meglenne a bizalomvesztés. Onnantól kezdve pedig csúszós a lejtő, nem biztos, hogy a kutakodás útján indulnék el, de mivel nem voltam még ilyen helyzetben, így ezt csak feltételezem. 10 év alatt nem adott okot gyanúra, pedig elég szabadon mozgunk egymás nélkül is erre-arra. Fordítva is így van, bízom benne, így nem nézem ki belőle, hogy ilyet tenne.
2/28 anonim válasza:
Még szép, hogy nem. Egyrészt tisztelem a párom, másrészt megbízok benne.
3/28 anonim válasza:
Igen, de nem kémkedési szándékkal. Használjuk egymás cuccait néha, mert be tudunk jelentkezni egymás gépébe, telefonjába. De nem lapozgatunk (legalábbis én) át benne mindent, mintha féltékenységi rohamból keresnénk valamit. Viszont ami épp megjelenik, azt ugyanúgy látjuk nyilván. Közösen egyeztünk meg erről, mikor összeköltöztünk és azóta sem jött velünk szembe semmi aggasztó.
5/28 anonim válasza:
Nem. Tudom mennyit érek, és ha le akar lépni mással, tegye. Majd lesz másik.
6/28 anonim válasza:
Volt párom nálam hagyta a külső vinyóját, hogy nézzek róla filmeket. Csak azt felejtette elmondani, hogy volt köztük pár személyesebb film is a volt-barátnőjével. Hát nem az volt életem filmje.....:D
7/28 anonim válasza:
Nem, amit szeretne hogy tudjam elmondja, a többiről miért tudjak?
8/28 anonim válasza:
Az egyik rokon nő a férjének kiváncsi, hogy ki írt(esetenként meg kell mutatni), ki hívta.
Ez gáz?
9/28 anonim válasza:
egy gép van itthon szal igen
:)
a teloja nem érdekel
10/28 anonim válasza:
Gép közös.
Telefonjába bele szoktam, ő is az enyémbe, egymás előtt is.
Nőkkel nem beszélget, viszont az idióta barom haverjàval való beszélgetésekbe szokott olyan lenni, ami nem tetszik... Okkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!