Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most Őszintén! Bele néztél már / bele szoktál nézni a párod telefonjába, számítógépébe az ő tudtán kívül?
Hát, nem ilyen válaszokra számítottam! Persze az is lehet, hogy csak én vagyok nagyon peches, mert mind a négy ex barátnőmnél tapasztaltam, hogy nem tudtak ellenállni a kísértésnek és időnként bele-bele néztek főleg a telómba. Megjegyzem, soha nem csaltam meg senkit, gerinctelen húzásnak tartom az ilyet!!!
Engem sosem érdekelt a barátnőim híváslistája, kivel sms-ezett, chatelt ...
A nőket annál inkább! Minden nő nagyon kíváncsi! Sokszor észre vettem, hogy nem ott van a telóm, ahol hagytam, vagy nem olyan szögben. Akaratlanul is szemet szúrt ez, de sosem tettem szóvá, csak magamban mosolyogtam egyet, hogy megint le lettem ellenőrízve. Hát ilyenek a nők!!!
Én nő vagyok, nem nézek bele nem érdekel, pedig néha tolja elém, hogy nézzek bele😄
Ellenőrzéssel, féltékenységgel csak feszkót lehet generálni. Aki menni akar, tenni akar úgyis megteszi. Titokban vagy sem
Én nagyon kíváncsi személy vagyok, mégsem néztem bele soha. Pedig mondta is párom, hogy csinált egy mappát olyan könyvjelzőkkel, amik lehetséges ajándékok szülinapomra, de akkor sem lőném le a meglepit.
Gyanakodni meg nincs okom, így az üzenetei végképp nem érdekelnek.
Volt olyan exem, akiben megingott a bizalmam, és utána előfordult párszor, és jók is voltak a megérzéseim, az egyik ilyen eset után azonnal szakítottam is, pedig nem is megcsalás volt, de mégis nagyon megalázó szitu volt.
De alapvetően nem vagyok ilyen. Én sem örülnék neki, ha azt olvasgatná a barátom, hogy kivel mit csetelek, vagy miket böngészek. Nem mintha titok lenne, szimplán csak szerintem mindenkinek szüksége van egy kis privát szférára.
Vagy pl. ha ajándékot keresek a másiknak, nem örülnék, ha megtalálná.
Nem csodállom,hogy dühös vagy.Ez azért gáz,mert valahol ugy érzed,hogy ennyit érsz a szemében.Hogy nem vagy megbízható.
Szerencsém volt bizonyára,mert az ilyen személyek elkerültek,és én sem nyomozgattam a barátnőim után .
Nem tűrném.
Mivel a gépem 24/7-ben be van kapcsolva, így kb bármikor bele tud nézni bárki (semmilyen jelszó nincs rajta, és kb minden oldal ahova regisztrálva vagyok automatán be is jelentkeztet, kivéve az ncore-t, mert a mocsok fel se kínálta a lehetőséget :D ).
Akármikor is volt párom, pont letojtam, hogy kivel mit beszélget. Bíztam annyira bennük és magamban, hogy ne érdekeljen az ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!