Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most Őszintén! Bele néztél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most Őszintén! Bele néztél már / bele szoktál nézni a párod telefonjába, számítógépébe az ő tudtán kívül?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 17:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos néha belenézek, de tényleg nagyon ritkán.
2020. aug. 28. 17:25
 22/28 A kérdező kommentje:
#21 értékelem, hogy őszinte voltál!
2020. aug. 28. 19:36
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi negy honapja vagyunk egyutt, parom azt mondta barmikor belenezhetek a mobiljaba, elolvashatok barmit, nincs elottem titkolnivaloja. Sajnos megtettem ezt ketszer a tudtan kivul, mert gyozott a kivancsisag. De megbantam, es nem azert mert talaltam valami rosszat, hanem mert szegyellem magam emiatt.
2020. aug. 28. 20:19
 24/28 anonim ***** válasza:
75%
én az első kapcsiba megtettem... az oka egyszerű volt.. gyanus jelek lettek és hát ugye az a kisördög bennem is felmerült... persze hogy a csaj bebukott így de már csak a kíváncsiság miatt is hagytam hogy had higyje azt hogy félre tud vezetni... aztán a találkozóra én is elmentem amit a pasival beszélt meg szépen oda sétáltam át adtam egy cetlit amire azt írtam hogy Game Over... azóta eltelt 20 év de a nő azóta se tudott normális kapcsolatot kialakítani... próbálta vissza sírni magát... meg hogy élete legrosszabb döntése volt... egyébként büszke én se vagyok rá nyilván de sose értettem miért kell hülyének nézni azt akit szeretünk ? ha volt párom, mindig más is ismerkedni akart velem. most igy 2 év egyedüllét alatt ilyen nem történt. én azt gondolom hogy nem helyes... DE ha egyértelmű jelek vannak akkor kell a bizonyosság. még ha fáj is . de tény hogy nem szép dolog mondom igy 41 évesen...
2020. aug. 29. 08:32
 25/28 anonim ***** válasza:
29%
Én a beteges kategória vagyok. És igen belenézek!
2020. aug. 31. 16:01
 26/28 anonim ***** válasza:
37%
Mégis hogyan néztek bele titokban egy ujjlenyomattal védett telóba? :)))
2020. szept. 3. 19:18
 27/28 anonim ***** válasza:
70%
"26 Nem mindenki védi ujlenyomattal a telefonját, de az ujjlenyomat mellett is sokszor van más kód is.
2020. szept. 3. 21:20
 28/28 anonim ***** válasza:

Szeretem a páromat, mégis mi a fenének néznék bele a telefonjába?

A szemébe nézek inkább, ott úgyis le lenne írva, ha valamit titkolna az életében. És ha ezt látnám a szemében, akkor sem akarnám minden áron megtudni, majd ő elmondja, ha eljön az ideje.

2020. szept. 24. 22:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!