Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket milyen szag zavar a párotokon én a fokhagymát nem tudom elviselni a páromon?
Figyelt kérdés
Lányok fiúk válaszát is váromjan. 31. 13:16
1/19 anonim válasza:
Én ezt sztem alapvetően nehezen viselem el bárkitől, de nyilván a párjaimtól éreztem ezt közelről... amikor vki kolbászt eszik és utána pár óráig nem fos fogat, az a fajta állott kolbászszag engem kikészít.
Hasonló cucc: bármiféle csokis, kókuszos, vaníliás, süteményes, kakaóvajas, marcipános stb. illatú vagy felhangú parfüm (főleg ha nagyon szintetikus), kölni, szappan, tusfürdő, testápoló. Főleg a kakaóvaj, attól konkrétan hányingerem van.
2/19 anonim válasza:
1. vagyok: "MOS fogat", úgy értettem, na :D
4/19 anonim válasza:
Ha vendéglátos lenne vagy pizzás a kaja szagot nem bírnám rajta ha ugy jönne hozzám melobol.
5/19 anonim válasza:
Fingszag. Amikor már kell mennie wc-re és előtte már szivárog belőle az a szag.
8/19 anonim válasza:
Amikor tonhalsalátát evett a hideg már rázott
9/19 anonim válasza:
Semmilyen édes illatot nem tudok elviselni egy férfin ugyanúgy mint az 1., volt aki vmi mézes vaníliás mandulás tusfürdővel fürdött, na én ott rengeteget vesztettem az érdeklődésből. Kakaóvajtól én is behányok. Meg persze izzadságszag vagy egyéb testrész szag se jó.
10/19 anonim válasza:
Lábszag,hónalj illetve izzadság szag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!