Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Titeket milyen szag zavar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket milyen szag zavar a párotokon én a fokhagymát nem tudom elviselni a páromon?

Figyelt kérdés
Lányok fiúk válaszát is várom
jan. 31. 13:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon erős "illatokat" kozmetikai termékeket értve, hagyma, fokhagyma evése után hiába akarna ölelést, csókot nem kapna. Persze az izzadságszag is undorító mindegy, hogy láb vagy hónalj, de ha lefürdik mindjárt az megint más. Mindenki megizzad, természetes. De vannak olyan emberek akik hiába zuhanyoznak naponta többször akkor is olyan büdös szagot árasztanak magukból. Azt nem tudnám elviselni hiába szeretném.
jan. 31. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt a férjemnek egy nagyon büdös parfümje, biztos van, akinek az az illat tetszik, de én a falat kapartam tőle. Végül elajandekozta, hála az égnek.

A másik, az a "csavar szag" vagy hogy mondjam, ha valamit eszkábál, és érzem a kezén a csavarok meg egyéb fém eszközök szagát, azt nem szeretem.

jan. 31. 14:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Juj azt én se szeretem. A fémet érzed rajta. A vértől is amiatt jön rám a rosszullét. Egyszer elestem és vérzett az orrom utána. A vér fémes szagától még rosszabbul lettem. XD

jan. 31. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Alapokat leszámítva (szájszag, testszag) egyértelműen a cigi. Unodrító, nem élnék együtt dohányossal. Egyszer próbáltam, csak jobban undorodok azóta.
jan. 31. 15:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Alkohol.
jan. 31. 17:26
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Cigi. Mindent elviselek, de a bagószagot, azt nem.
jan. 31. 21:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen. Reggel büdös a szája, meg néha izzad, de ezek nem olyan borzasztóak (sőt, ovulációkor kimondottan szexinek érzem az izzadtságszagot, kerge hormonok). Amit nem annyira szeretek, az az, hogy a kelleténél egy kicsit mindig több parfümöt használ, de csak közvetlenül akkor, amikor befújja magát a szobában, de egyébként nem kíséri "parfümfelhő".
febr. 3. 17:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Hus eves utan fura szaj szaga lesz az emberek egy reszenek.
febr. 4. 14:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Elvileg ha Petrezselymet eszik a fokhagyma után, akkor az elnyomja a szagot, próbáljátok ki. Egyébként engem a hagyma szag nem zavar, mert együtt szoktuk enni. Az szokott zavarni ha hazajon a munkából és ilyen vegyi anyag szagokat vesz fel.
tegnapelőtt 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!