Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem àll ki mellettem a pàrom?
Figyelt kérdés
Beszòlt ràm kèt haverja a pàromnak.De pàrom nem àllt ki mellettem ,annyit mondott,ne foglalkozzak vele.Ne èrdekeljen ki mit mond.Szerintem ,el kellett volna küldje őket a francba,hisz a pàrja vagyok.Se a csalàdjàval szemben,ha olyat mondanak,se most nem lâtom,hogy kiàllna mellettem.Nem èrtem ,hogy ennek mi lehet az oka.tegnap 22:10
1/15 A kérdező kommentje:
Amikor megtörtènt a beszòlás,semmit nem mondott,mintha meg sem hallotta volna.
tegnap 22:10
3/15 anonim válasza:
Védd meg magad, vagy szakíts ha nem tetszik. Lehet előtted nem szól mert nem akarja, hogy a feszültség, vita közepén ott légy amúgy.
5/15 anonim válasza:
Szerintem túlságosan is sokat képzelsz magadról. Ha nemcsak egy haverja hanem kettő és még a családtagjai is beszólnak akkor ha tetszik ha nem te vagy az aki provokálja őket, vagy látják, hogy nem jól viselkedsz a pároddal és rendesen utálnak téged. Olyan nem létezik, hogy mindenki ellened fordul. Kényes, hisztis p*** vagy. Elég volt elolvasni, hogy küldje őket el a francba. Nem érsz többet mint a barátai és családja. Te az első akarsz lenni, versenyzel. Nos ha sokat jár a szád majd szépen repülsz.
6/15 anonim válasza:
"Szerintem ,el kellett volna küldje őket a francba,hisz a pàrja vagyok.Se a csalàdjàval szemben,ha olyat mondanak,se most nem lâtom,hogy kiàllna mellettem.Nem èrtem ,hogy ennek mi lehet az oka."
Mondd meg neki, hogy ez számodra bántó, és kérdezd meg, hogy miért nem áll ki melletted. Talán egyetért azokkal, akik téged bántanak?
7/15 anonim válasza:
Bántsák? Elhiszed? Le se írta mit mondtak rá! Azért mert nem szóltak semmi olyan sértőt csak ő csinál ügyet mindenből. Vagy jogosan szóltak be neki többen. Indok nélkül senki se szólogat be egymás után.
8/15 A kérdező kommentje:
Ezek olyam dolgok,amik egy kapcsolatban lènyegesek.A csalàdja ,ha èpp valamit mond a takarîtàssal kapcsolatban ,ilyenre gondoltam.Èn kiàlltam a pàrom mellett,mikor az èn csalàdom valamit kifogàsolt velem kapcsolatban.A kèt haverral sehogy nem viselkedtem,meg sem szòlaltam.A külsőmre tettek beszòlást,pontosabban az öltözködêsemre.Sehogy nem viselkedek senkivel sem ,ami bàntò lenne màsokra nèzve.Normàlis nevelèst kaptam.
tegnap 22:32
9/15 A kérdező kommentje:
Kedves 5.ös senkivel nem versenyzek.Minek versenyeznèk a csalàddal ,amikor együttèlek a pàrommal.
tegnap 22:34
10/15 anonim válasza:
Akkor minek vagy vele? Nem fog megvédeni! Tedd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!