Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem érzi magát férfinak mellettem. Változhat ha én is változom? 22/L 27/F
Nem tudom milyen lehet mert még hasonló helyzetben sem voltam de szerintem ezt a döntést közösen kéne meghoznotok kérdezd meg hogy ő szerinte lát-e más kiutat a szakításon kívül vagy ha ezt nem akarod akkor próbálj vele közös programokat csinalni olyanokat amit mind ketten szerettek
De azért beszéld meg vele a dolgokat mert fontos hogy mindketten tudjátok a másik mit is gondol pontosan
19L
Hiába pontozták le az első válaszolót, de én is azt tanácsolom, amit az első.
Ffi.
Kedves kerdezo! Az hogy a masik hogy erzi magat a tanulmanyaid miatt az az Ő dolga. Nem a tied. Sajnalom de ez tipikus duma ez a "nem erzem ferfinak magam" amikor beut az irigyseg es feltekenyseg ha a masik sikeres kezd lenni. Es mar meg is jelentek a lelki zsarolas es leertekeles nyomai azzal hogy teged hibaztat meg ilyeneket mond hogy a macska jobban hinyzott mint veled a szex. En ezek alapjan ugy latom hogy ez a " ferfi" addig fog lehuzni teged amig feladod az almaid vagy megunod es szakitasz. De nahyon remelem hogy nem igy lesz - igyekezz vele megbeszelni hogy mi aggasztja es hogy tudtok ra megoldast talalni.
Azt viszont verd ki a fejedbol hogy megvaltozol erte. Talaljatok kozos megoldasokat de aki nem tamogat teged azert te se adj fel semmit.
Ne hagyd, hogy lehúzzon.
Sok pasi van (lesz is még neked is), de életed, jövőd csak egy. Nem mindegy, hogyan, kivel töltöd el.
40/N
Itt kezdődik a bántalmazó kapcsolat.
Változz meg TE azért, mert Ő féltékeny, életképtelen hisztis gyerek. Jellemző, hogy ahelyett, hogy magát! próbálnáhelyrekupálni, helyette TE adj fel mindent? Vagy mit gondolt, hagyd ott az orvosit és menj el a gyárba, mint ahogy ő teszi?
Azért, mert Ő befásult, unott, neked nem kell azzá válnod, hogy a kedvében járj.
Lépj le a francba, mit vársz egy olyan embertől a jüvőben, aki már most közölte, hogy nem örül a sikereidnek? Az ilyent aznap faképnél kell hagyni, nem azon lamentálni, hogy "jaaaj, akkor változnom kéne". MIÉRT? Mert egy éretlen kölyök vergődik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!