Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom állítása szerint magányos mellettem, tanács? Többi lent
Párommal 3 hónapja vagyunk együtt, már össze is költöztünk. De ő magányosnak érzi magát mellettem. Őszintén szólva nem értem, mert eddig sem csinált sokmindent. Nem bulizós, nem maszkálós.nem tiltok meg neki semmit.
En korán megyek, későn jövök, sokx még otthon is dolgoznom kell. Őt ez zavarja.
Részemről én nem nagyon veszem észre, hogy ő is annyira foglalkozna velem. Amikor dolgozok, nem jonne át hozzám egy puszira vagy megölelgetni, én sokkal gyakrabban megyek át hozzá. Ő inkább ül és gépezik.
Amikor mondtam neki,h beszéljunk rola, nem igazan akar, es elkezd hisztizni, h o csak elmondta nekem, es ne lovagoljak mar ezen.
Múltkor szóltam neki, h talalkozok egy ismerosommel, akivel 2 eve nem talalkoztam. Ezen is kiakadt, h masokkal tudok foglalkozni. Pedig max havonta 1x megyek el valahova ismerosokkel.
Meg en nem talalok ki semmilyen programot nekunk. Amikor mondom, h o is kitalalhatna, jonnek a kifogasok, jaj nekem dolgoznom kell, ugysem erek ra, meg nem a nonek kell kitalalni ilyeneket......
Megbeszelni nem lehet vele semmit, mert rogton hisztizik... de azt elmondja,ha van valami baja, ha nekem nem tetszik valami akkor az nem ugy van, meg en kepzelem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!