Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza. Akarom. Szerezni! Bármi áron, bármilyen módszer érdekel! Egyszerűen nem hagyhatom, hogy mással legyen boldog, amikor mellettem a helye. Valami jó tanács?
Fél éve szakított velem, én viszont halálosan szeretem. Igen...okkal lett vége, csúnyán bántam vele, de már minden bűnömet sajnálom. Próbáltam ilyen-olyan úton legalább hetente egyszer "véletlenül" összefutni vele, hátha rájön, hogy nekünk együtt kell lennünk, de nem így lett. Egyáltalán nem úgy reagált, ahogy számítottam rá, és semmilyen módszer nem vált be. Vallottam már szerelmet, igyekeztem csak figyelmes lenni, viszont ő annyira megutált (vagy nem is tudom, mert az képtelenség, hogy ilyen hamar kiszeressen belőlem, igaz?), hogy semmi érzelmet nem mutatott, egyszer sem... Rideg volt. Az életem nélküle sivár, ő volt az egyetlen, aki igazán szeretett, ő volt az egyetlen, aki igazán támogatott, ő volt az egyetlen jó dolog az életemben, de én elszúrtam. Ha nem kaphatom vissza, én abba belehalok. Ráadásul most van egy új pasija (nem tudom mióta)...bízom abban, hogy csak átmeneti, azért, hogy engem könnyebben felejtsen. Mi összetartozunk! TUDOM! Nem lehet így vége...
Kérlek segítsetek, mit tegyek még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!