Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem àll ki mellettem a pàrom?
Figyelt kérdés
Beszòlt ràm kèt haverja a pàromnak.De pàrom nem àllt ki mellettem ,annyit mondott,ne foglalkozzak vele.Ne èrdekeljen ki mit mond.Szerintem ,el kellett volna küldje őket a francba,hisz a pàrja vagyok.Se a csalàdjàval szemben,ha olyat mondanak,se most nem lâtom,hogy kiàllna mellettem.Nem èrtem ,hogy ennek mi lehet az oka.tegnap 22:10
11/16 A kérdező kommentje:
De bizony ,sajnos indok nèlkül is beszòlogathatnak ,vannak olyan emberek,plàne ,ha làtjàk ,hogy a pàrom semmit nem tesz.
tegnap 22:35
12/16 anonim válasza:
Szerintem is ki kellett volna állni érted... Töketlen:(
13/16 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg baj van az öltözködéseddel?
Küldj egy ruha képet amit hordassz meg mondom objektív hogy mi a helyzet.
Ne rajtad legyen, modell fotó vagy stock fotó jó csak a ruha érdekel.
14/16 anonim válasza:
Független a ruhától valóban ki kellett volna állnia érted.
Elküldeni biztos nem küldi a barátait, de legalább annyit, hogy" mér? A te ruhád milyen?!? Hogy nézel ki baszod?!?" Szóval viccesen is le lehet az ilyet reagálni, hogy vegyék a lapot!
Ha csak csendben hallgat, az nem jó jel.
Plusz egy pont a nők rossz
párválasztására. Csak azt nem értem, hogy fogjátok ki magatok mellé az ilyen balfékeket? Bár biztos ti sem vagytok egy főnyeremény.
15/16 anonim válasza:
Az nem létezik, hogy tényleg gáz az öltözködésed? Miért kéne egy baromság mellett kiállni? Az én öltözködésemre 10 évente tesznek megjegyzést, pedig semmi extra nincs benne. Csak azért nem állnék ki melletted, mert a nőm vagy.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem ,nincs baj vele,mert farmer ,ès sima fekete rövidben voltam. A haverok egyszerűen valamit be akartak szòlni.
ma 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!