Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig hazudni ? - Feleségem számítógépet használ a munkához (nem keres vele pénzt csak munkaviszony kell neki ) és ma is elmentem otthonról amikor hívott hogy nem működik semmi. Ilyenkor visszafordulok megnézem 99 százalékban nincs baj
ma azzal tudtam le hogy :
- pedig itt minden rendben van.
Ezzel nagy bajt okoztam, hiszen a helyes válasz az hogy jaj drágám a szerver elallitodott de megjavítottam mostmár működni fog próbáld újra.
Miért kell hazudoznom a jó kapcsolatért ?
Lehet csak apróság volt, ami hirtelen elmúlt, mondjuk egy kékhalál, ami utólag “rendben lesz” vagy bármi ilyesmi.
Egyszerűen tapintatosnak kell lenni és elhinni, azt mondja hogy lefagyott/leállt/szaggat/újraindult BÁRMI a gép!
Nem futja arra, hogy “Most nem látok gondot, ha megint lesz majd vedd fel videóra, mert vannak olyan problémák, amiket utólag nem lehet észlelni 2 perc alatt, amíg csekkolom” Miért kell megkérdőjelezni az állítását a Pediggel és tagadással?
Képzeld ha egy varjú leülne az ablakhoz és bekopogna.. Ritka, de előfordult már nálunk. Aztán elrepül, a feleség meg azt mondaná neked, hogy “pedig itt nincs varjú”
Ne legyél rosszindulatú és/vagy olvass többet, hogy választékosabban tudd kifejezni magad.
Az a kapcsolat, amelyben hazudni kell, nem nevezhető jó kapcsolatnak. Milyen kapcsolat az, ahol meg kell gondolni minden egyes szót, mielőtt kimondanád, hogy ne legyen hiszti, és veszekedés?
Ezentúl, indulás előtt kapcsold be a gépet, és egy hazugságtól megmented magad.
Értelmes embereknek magától jön az odafigyelés, a bizalom, és ez meglàtszik a szavakon is.
A kérdező azért kétkedik és azért hangzik lekezelőnek, mert AZT GONDOLJA, azért mondja! Csak nem akarja bevallani és inkább a szavakon rugózik és terel.
Higgy a feleségednek és ne nézd le, akkor úgy is fogsz fogalmazni és nem lesz mibe belekötnie, mert valóban nem leszel bántó!
Valahol megértelek, nekem se lenne őszinte a mosolyom, ha folyamatosan azt játszaná, hogy forduljak vissza miatta, aztán késel miatta vagy rohannod kell, mint az őrült.
Én szólnék neki, hogy próbáljon meg egy kicsit önállóbb lenni. Ha számítógépen dolgozik, akkor ismerje már meg valamennyire.
Rendben, én hiszek neki. Tegyük fel elhiszem.
Akkor mit kell neki mondanom ?
Ha itt az alma előttem, O mondja hogy ez az alma kék. Én hiszek neki, és rabolintok hogy igen drágám ez kék. De attól én nem érzem ezt őszintének mert tudom hogy piros néhol sárga, de nem kék. Az én oldalamrol akkor őszinte a dolog ha azt mondom hogy ez nem kék. Szepithetem magyarázattal hogy biztos úgy tört meg rajta a fény hogy keknek láttad de attól még ez az alma nem kek. Pont úgy ahogy ha rákattintok egy mappára a gépen és bejön a mappa. Mert működik.
Ha nem működne akkor indítsa újra a laptopot mert működik. Kesz. 5 éve működik beton stabilan, O újra se indítja csak szól hogy nem mukodik.
Ha haverom athiv hogy valami nem működik átmegyek megy azt mondja, jajj bocsánat de hülye voltam. Kimondhatom amit gondolok, nővel szemben nem mondhatom ki mert egy bunkó szemétláda leszek.
"mutasd meg mi a probléma", "mi nem működött?" "mit szerettél volna csinálni és mi nem ment?" stb.
"Most, ebben a pillanatban úgy látom: minden működik, amikor te próbálkoztál, mi volt a baj, gyere, mutasd meg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!