Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig hazudni ? - Feleségem számítógépet használ a munkához (nem keres vele pénzt csak munkaviszony kell neki ) és ma is elmentem otthonról amikor hívott hogy nem működik semmi. Ilyenkor visszafordulok megnézem 99 százalékban nincs baj
ma azzal tudtam le hogy :
- pedig itt minden rendben van.
Ezzel nagy bajt okoztam, hiszen a helyes válasz az hogy jaj drágám a szerver elallitodott de megjavítottam mostmár működni fog próbáld újra.
Miért kell hazudoznom a jó kapcsolatért ?
Gondolom gyakornok, vagy bejelentették de nem kap fizut, mert kell a munkaviszony a gyerekes támogatások miatt(pl családi vállalkozásnál). Ismerek ilyen fodrászt.
Azért nem jó példa a tiéd, mert az alma előtted van, az ő hibája pedig nincs..
Ha az lenne, hogy látott egy kék almát korábban, ami szerinted nincs és kiderül, hogy műanyag volt, akkor neki továbbra is igaza lesz, őszinte volt, te meg túl keveset tudtál ahhoz, hogy megkérdőjelezd, mégis megtetted. Attól, hogy hiszel neki, nem leszel hülye, kék almák léteznek, ételfestékkel is lehet színezni..
Ha tudná, hogy hibázott, bevallotta volna, de amíg nem tudja, hogy hibázott e, higgy neki!
Tudom az én anyámnál is van ilyen, a "dehát én kettőt kattintottam, mégse nyílt meg", és aztán kiderül, hogy megnyílik, csak mellényomott, kevesebbet kattintott, de olyan is volt, hogy le volt fagyva, vagy kihúzódott az egér, nem érzékelte a kattintást, vagy bármi..
Aztán magától helyrejött(érintkezéshibás monitorral is szívtuk már meg így, nem hittük el, hogy elmegy a kép "magától" aztán visszajön "magától"..
Kicsit több bizalmat a nejedbe, és ne nézd idiótának, csak mert olyat állít, ami nem fér bele a tudásod határaiba.. azok a határok nem elég szélesek..Pláne gépeknél..
Egyébként ha téved is, mi van akkor? Attól nem hülye és ugyanúgy segítség kell neki.
Mérlegképes könyvelő. 8 éve nem dolgozik , igy van 2 cég plusz az enyem amit könyvel. A 2 cég havi 5-5 ezret fizet, nekem nincs nagy forgalmam igy kb 10e Ft lenne egy könyvelő vállalkozónal havonta.
Ez 20-25 e Ft, ebből lejon a bejelentése miatti összeg 15e Ft, marad 5-10 e Ft havonta és ebből jön le a bérszámfejto és könyvelő program ára ami 15e Ft körül van havonta mínusz papírok nyomtató informatikai háttér, és emellett van a továbbképzés díja nem tudom hogy mennyit fizetek érte , nem tétel kb mínusz 20-30e ftot keres havonta.
Ebbe nekem azért nem fér bele a havi 3* hazarohanok mert nem tud könyvtárat megnyitni.
Különben nem zavar ha megsertodik csak nekem érthetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!