Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá lehet szólni valakire flörtölésért? Hogy lehet ezt elütni, nem akarom, hogy megromoljon a munkaviszonyunk, de azt sem akarom, hogy folytassa a flörtölést?
Nyilván azt a módszert már használtam, hogy nem viszonoztam, de egyenlőre még mindig nem hagyta abba. Ráadásul évekig semmi ilyen nem volt, és egyszer csak elkezdte. Érthetetlen nekem. A bajom, hogy ezt megbeszélni sem merem, mert az egész kétértelmű, le lehet tagadni, stb.
Mit csináljak?
Hát ha rám kenyík az egészet,hogy közöm van hozzá akkor lehet szólni.
Ha máshol,akkor nem kell beleszólni
“Légyszíves ne mondj/ ne csinálj ilyet, mert nem szeretem.”
Én ennyit szoktam mondani, mikor valamit soknak érzek.
Pedig a megbeszélés a módja. Magától nem fogja abba hagyni. Minél később tisztázzátok annál kellemetlenebb lesz.
Normalis hangnemben közöld vele, hogy nem szeretnéd, hogy flörtöljön. Ha letagadja, akkor mond el neki, hogy konkrértan mi zavar és azt mellőzze.
"Így is - úgy is h..lye kis k..rva leszel. :)"
És ezt a szemébe is mondják? :-O
Az a durva, hogy igaza van annak, aki azt írta, hogy így is úgy is hülye kis ku.. va leszek a fejében.
Mondjuk még biztos nem, mert nem csináltam semmit.
De tudjátok mi a legérthetetlenebb a szememben? Egyszerűen nem bírom felfogni.
Ez egy fullos pasi, jó csávó, jól néz ki, nagy dumája van, mi az anyám kínját kell ennek nálam pedáloznia. Nem fér a fejembe, kb. feldolgozhatatlan..
Köszi a hosszú választ, nagyjából, nem is tudatosan, de ezt az eljárási módot követtem, csak nem kommunikáltam kifelé felé, hogy mit teszek, de ezt tettem. Hivatali stílusban, udvariasan, kimért, általános emberi kedvességgel voltam felé, és ennyi.
Igen, rém konfliktus kerülő vagyok, főleg mióta anyuka vagyok, azóta érzem ezt. A gyerekeimért bármit, bárkinek beszólok, stb. De valami miatt magam körül egyre rosszabbul tűröm a konfliktusokat, otthon már nem is nagyon vannak, mert mindig a békességre igyekszem. Értem, amit írtál, igazad van, csak nekem ez nehéz.
Köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!