Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy haladjon a neten a társkeresés es ne hetekig kérdezgessék hogy milyen a napom a hétvégém meg ezek a baromságok?
Hetekig honapokig csetelgetünk az "időjárásról" ki hol lakik meg ilyen small talk semmik.
Es már nem birom.
Mit csináljak hogy megmozduljanak találkozni akarjanak legyen már valami testi kontakt is?
Vagy sokan csak nő mellett vannak fent unalombol csak es aszexek?
(Nem kérek priviket!)
Na erre pont megkérdezte az egyik akire en nyomultam rá, hogy mikor talizunk.("már akaratosan írogattam az egyiknek, hogy kéne nekem vmi barátiféle kapcsi szokott e erre lenni" es erre jott a visszakerdezés mikor talizunk)
De most ez meg igy olyan mintha felhivnám keringőre d.gni a pasikat.

2 já mintha érdekelné a pasikat hogyan néz ki egy nő:D
Ezek netrol már d.gnának mindenkit, ugyis hogy nem is látta mert még randi se volt de már szexrol csevegnének előre. Ezeket offoltam.
Maradtak akik normálisan írnak.
De most nevetseges de akire akaratosan rairtam most(egy szót se valtottunk még ezen kivul)az adott 1 órát hogy itt is van.
Ennyi parbeszed volt csak es sikerult még odapreselnem hogy nem elsorandis szexrol van szo hanem csak összefutni. Lereagálta hogy oke es mindjart itt van.
Es azt se tudom ki ez...

Nyilván nem vagyok egy banya.
Azert is irtam hogy valszeg nők mellett vannak sokan fent mivel amugy sokan nem is titkolják.
Ez nem olyan hogy csak egyik oldalrol lehet netzes hogy vki miert nem akar talizni. Sőt nagyszázalékban pont forditva van hogy ők nem vállalják magukat elottem fel az életben is..
Engem az erdekelne hogy haladhatna. Nem az mi az oka annak hogy miert nem halad. Lehet nője van es nem fontos neki mert ki van ürítve, lehet ronda az eletben es csak csethuszárkodik meg ezer más is.
Most vmi hihetetlen hogy az egyik már indítja is a kocsit es jön. Végre akinek f.rka is van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!