Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy haladjon a neten a társkeresés es ne hetekig kérdezgessék hogy milyen a napom a hétvégém meg ezek a baromságok?
Hetekig honapokig csetelgetünk az "időjárásról" ki hol lakik meg ilyen small talk semmik.
Es már nem birom.
Mit csináljak hogy megmozduljanak találkozni akarjanak legyen már valami testi kontakt is?
Vagy sokan csak nő mellett vannak fent unalombol csak es aszexek?
(Nem kérek priviket!)

Aligha. Mivel 1 honapja regeltem fel a társkerre. Előtte barátom volt.
Meg áttoltam estére mert megyünk is valahova este, ugy néz ki.
Mellesleg meg nem tudom ki az..az adatlapját se néztem meg csak random rairtam..kb hisztibol.

#13 így is tiszta égő vagy, plusz egy ide vagy oda nem számít.
"Mivel 1 honapja regeltem fel a társkerre"
Vs
"Hetekig honapokig csetelgetünk"
Most akkor melyik?

Ez az egész tiszta égő, amit itt művelsz.
Egyébként nem tudom, hogy veled miért ilyenek. Nekem pont az a gondom, hogy én jobban szeretnék előtte beszélgetni, ismerkedni. De ez a sziamizu írogatás a halálom. Van egy másik Facebook profilom, azt szoktam megadni, és akkor messengeren tudjuk hívni egymást, de mégse kell kiadni a személyes adatokat, pl telefonszám. Egyszer-kétszer beszélünk, esetleg videóhívás, és már megy az erőszakoskodás, hogy minél előbb találkozzunk élőben. Én ennyi idő alatt még nem tudom eldönteni, hogy kedvelem-e annyira.
Mások meg olyanok hogy egyből.d.gnának. azok ki vannak szórva.
Nincs ilyen hogy velem miert ilyenek.
Ezer oka lehet, köztük az is hogy felvállalhatatlan rondák es nem mer elém állni. Meg ott az asszony 3 gyerek es csak álmodozik a neten. Meg persze nem egy abberált is van akiket meg én offolok neten.
Ezek engem nem erdekelnek!
Engem az érdekelne hogyan gyorsithato az ami gyorsithato lenne? Semmi más nem érdekel hogy ki miert ir vagy nem ir vagy hiv nem hiv. Szuverén joga.

Én pont emiatt nem ismerkedem már online !
Mert ebbe untam bele én is.

De nekem élőben akik körbevesznek. Hát katasztrófa.
Őszülő vagy cukorbeteg dagadt kollegák, nyugger szomszéd, fogyatékos rámnyomuló férj(gyerekei is kisegitőbe járnak), egy két c.gópasi aki rámtapad az elmaradhatatlan "elnézést.." megszólitással(tegnap mikor rákezdett az egyik már látta a fejemen hogy helybol rosszul lettem tőle, erre azonnal ment is tovább es nem folytatta:D), na meg akik behívnak füvezni, vagy akik elkezdenek szerelmes romantikus dalokat énekelni mikor elmegyek mellette pl építőmunkás, vagy nem is tudom kiket soroljak.
Ja tenyleg a c.gó srác azomszéd már azt üvöltözi a rokonainak mikor meglát hogy en vagyok akit mindig feleségül akar venni de soha nem adom be a derekam neki. Aztan 10 masik c.gó néz rám.
Aztán ugye találjak az életben vkit. Merthát jónők aztán találnak nem kell nekik társker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!