Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél miért probléma sok nőnek hogy még a szüleimnél lakok (27/F)?

2-es, ez csöppet se biztos.
Sokan laknak kétszintes családi házban, ahol fent vannak a gyerekszobák. Kb. az oroszlánüvöltés hallatszana le, a finom női sikolyok szex közben aligha.
Gondolj arra, hogy a szülők is simán élhetnek még nemi életet, és alapesetben a gyerekeik sem hallják azt.

Kérdező, amelyik nő téged visszautasít, az milyen módon lakik?
Nekem (férfi vagyok) alapelvem volt, hogy olyat várok el mástól, amit (vagy aminek a férfi megfelelőjét) én is tudom produkálni. Szóval szerintem az a nő várhatja ezt jogosan tőled, aki maga is önállóan lakik. Amelyik nő ugyanúgy a szüleivel lakik, mint te, de probléma neki az, hogy te is így élsz, az simán gold digger, aki jobb is, ha elkerül.

5 Azért gond, mert az adott nő mást vár el.
Én pl 22 éves korom óta egyedül tartom fenn magam, és nem tudtam volna férfiként tekinteni arra, aki az önállóságra vagy nem képes vagy nincs igénye rá.

Végülis neked soha nem lesz saját otthonod?
Persze hogy nem vagy opció a nőknek.
Ha meg arra vársz hogy meghaljanak a szüleid, a undorító.
Más megy otthonról 17 évesen, albérletbe, 5 év múlva már a sajátját fizeti.
Majd ha örököl, kifizeti belőle a maradék hitelt.
És egyébként lehet jól is keresni.
Mondjuk nettó 600ból ha elmegy 200 a hitelre, marad még élni is pénzed.
Tanulni kellett volna, de van aki szakmunkás és mégis jól keres.

9: "Más megy otthonról 17 évesen, albérletbe, 5 év múlva már a sajátját fizeti."
Ezeket a népmeséket kizárólag a gyakorin lehet olvasni, ahol mindenki azt mond, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!