Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél miért probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél miért probléma sok nőnek hogy még a szüleimnél lakok (27/F)?

Figyelt kérdés
Van munkám, a szüleinknek természetesen befizetek a közös költségekbe (kaja, rezsi stb:.), nem ingyen élek otthon. Nem akarok se drága albérletet fizetni, se hitelt felvenni saját lakásra, és így a bankok adósrabszolgája lenni. Így sokkal több pénzem marad meg mintha külön élnék, és az eltudom költeni pl:. utazásokra. Így mégis miért probléma sok nőnek hogyha még a szüleimnél élek? Ahelyett hogy elmenne sok pénz a lakhatásra, többet tudnánk a hobbijainkra költeni.

tegnap 08:15
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
64%
Mert nem vagy független, önálló férfi.
tegnap 08:16
 2/58 anonim ***** válasza:
63%
Mert ha ő is otthon lakik, akkor sehol nem lehet egy jót dugni, mert mindig van otthon valaki más is.
tegnap 08:22
 3/58 anonim ***** válasza:
58%
Mert nincs független, önálló életed, és kvázi a gyerekszobádban laksz.
tegnap 08:24
 4/58 anonim ***** válasza:
42%

2-es, ez csöppet se biztos.

Sokan laknak kétszintes családi házban, ahol fent vannak a gyerekszobák. Kb. az oroszlánüvöltés hallatszana le, a finom női sikolyok szex közben aligha.

Gondolj arra, hogy a szülők is simán élhetnek még nemi életet, és alapesetben a gyerekeik sem hallják azt.

tegnap 08:26
 5/58 A kérdező kommentje:
És azzal mi a baj, ha ilyen szempontból még nem vagyok önálló? Dél-Európában még ma is divat az, hogy több generáció együtt lakik. Ráadásul így nem egy albérletben kéne nyomorogni vagy fizetni a drága hiteleket, hanem egy nagy családi házban élhetnénk együtt, aminek hatalmas kertje van. És így az utazásra is többet tudnánk költeni, arra pedig ki ne vágyna?
tegnap 08:31
 6/58 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, amelyik nő téged visszautasít, az milyen módon lakik?

Nekem (férfi vagyok) alapelvem volt, hogy olyat várok el mástól, amit (vagy aminek a férfi megfelelőjét) én is tudom produkálni. Szóval szerintem az a nő várhatja ezt jogosan tőled, aki maga is önállóan lakik. Amelyik nő ugyanúgy a szüleivel lakik, mint te, de probléma neki az, hogy te is így élsz, az simán gold digger, aki jobb is, ha elkerül.

tegnap 08:40
 7/58 anonim ***** válasza:
55%

5 Azért gond, mert az adott nő mást vár el.

Én pl 22 éves korom óta egyedül tartom fenn magam, és nem tudtam volna férfiként tekinteni arra, aki az önállóságra vagy nem képes vagy nincs igénye rá.

tegnap 08:45
 8/58 anonim ***** válasza:
81%
Az nem baj, hogy most a szüleidnél laksz, mert mondjuk gyűjtesz egy lakás önerejére. Inkább az a baj, hogy úgy tűnik, az egész életedet a szülői házban képzeled el. Ennyi idősen szerintem legalább távlati tervben szerepelnie kéne a külön költözésnek.
tegnap 08:50
 9/58 anonim ***** válasza:
35%

Végülis neked soha nem lesz saját otthonod?

Persze hogy nem vagy opció a nőknek.

Ha meg arra vársz hogy meghaljanak a szüleid, a undorító.

Más megy otthonról 17 évesen, albérletbe, 5 év múlva már a sajátját fizeti.

Majd ha örököl, kifizeti belőle a maradék hitelt.

És egyébként lehet jól is keresni.

Mondjuk nettó 600ból ha elmegy 200 a hitelre, marad még élni is pénzed.

Tanulni kellett volna, de van aki szakmunkás és mégis jól keres.

tegnap 08:50
 10/58 anonim ***** válasza:
78%

9: "Más megy otthonról 17 évesen, albérletbe, 5 év múlva már a sajátját fizeti."

Ezeket a népmeséket kizárólag a gyakorin lehet olvasni, ahol mindenki azt mond, amit akar.

tegnap 08:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!