Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a problémája sok férfinek ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a problémája sok férfinek ?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel párszor találkoztunk és megszólított, de nekem elsőre nem igazán esett le, hogy ő mit szeretne.

Majd Facebookon lájkolgatni kezdte a képeim, történeteim, ekkor már kezdtem kapizsgálni a dolgokat.

Most pár héttel később kitettem egy cicás képet azt beszívecskézte többször is. Azóta viszont nem nagyon ad magáról jelet.

Most nekem kellene megerősiteni abban, hogy tetszik nekem?

Adtam neki jeleket, de pár hete semmi.

Nekem olyan férfira lenne szükségem, akinek ha adom a jeleket oda jön és bátran elhív randira. Mert nekem kezd kissé soklenni, hogy mindig én pátyolgassam a férfiak egoját, önbizalmát!

ma 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

“ kitettem egy cicás képet azt beszívecskézte többször is. “

Tényleg vannak, akik itt tartanak?!

Ezt nem hiszem el.

🤦‍♀️

ma 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Volt olyan pasim, aki lájkolgatással kezdett. Visszagondolva, elég gáz.

Nekem nem szimpatikus, ha valaki ilyet csinál, engem már 15 évesen sem érdekelt túlzottan a közösségi média.

ma 08:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jeleket adtál neki, hogy semmit nem reagált?
ma 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tini társkeresési problémák léjjebb vannak.👇
ma 09:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindössze annyi a baja, hogy nem érdekled annyira, hogy elhívjon valahova. Ha annyira félénk is mondjuk, azért írásban megtehetné.
ma 09:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lájkolgatás szerintem egy nagy semmit jelent önmagában... Max annyit, hogy bejössz neki, meg bárcsak jól meg tudna k.rni. De ettől még simán lehet, hogy 10 másik nővel is ugyanezt csinálja, vagy emellett van is konkrétan párja, felesége.

Egyébként hogy érted hogy adtál jeleket?

ma 09:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Mik voltak ezek a jelek? :D
ma 09:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, ez egy tipikus tinirovat kérdés - szellemi színvonalában mind a csajszi, mind a fiúcska (direkt nem nő és férfi szavakat használtam) a pubertások szintjén van.
ma 10:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már ezt a ki jelölt kit, mikor, miért nem ír stb hülyeségeket. A kérdezőn is látszik, hogy hülyíti bele magát a semmibe. Csak a gombóc dagad a hasába az idegtől, erre jók a szocm.-ás adok-kapok játékok.

Csak a személyes benyomások alapján ítélek és ennyi.

ma 10:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Én csajommal úgy jöttem össze, hogy facen bejelöltem. Ahogy visszaigazol, kirakott magáról egy képet. Én arra reagáltam neki üziben, elkezdtünk beszélni és kb fél órán belül elhívtam randira. Megbeszéltük, taliztunk, összejöttünk. :D
ma 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!