Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egy férfinek 29 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy férfinek 29 évesen szexuális problémája? Barátommal pár hónapja vagyunk együtt és nem igényli igazán a szexet.

Figyelt kérdés
Ezt így nem mondja ki,de heti 1szer elég neki, pedig ott fekszem mellette és azon az 1 alkalmon is nagyon nehezen élvez el. Nagyon minimum 1 óra kell neki! Nem hinném, hogy máshoz jár. Elég sokat füvezik már jó pár éve, azt gondolom talán ez lehet az oka. Mit gondoltok? Kérdeztem tőle, hogy nem kíván vagy mi a gond, de a válasza az, hogy nagyon is, de mégse úgy látom. Egyébként nagyon zárkózott típus.
2012. jún. 15. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Lehet az is probléma. De lehet lelki eredetű is, azt viszont csak szexuálpszichológus tudja kezelni.
2012. jún. 15. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te vagy túl dagadt vagy ronda, és csak azért ment bele a kapcsolatba mert ezt követelte a társadalmi protokoll 20-es éveinek a legvégén. Jó hogy akkor nem kivánja annyira a szexet. Erre nem gondoltál?? Jaaa.. hogy a férfit mindenért könnyebb okolni, a hibát másban keresni mint magunkban. Ezer bocs :D
2012. jún. 15. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy olyan vékony vagy, hogy azért nem kíván. vagy b*uzi
2012. jún. 15. 18:01
 4/7 Gergo_30F ***** válasza:
ha napi/heti rendszersséggel csinálja, az elnyomhatja a libidóját.
2012. jún. 15. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dagadt és ronda! Mások véleménye szerint kifejezetten szép vagyok!!! Ő mondja pont mindig, hogy miért vagyok vele, mert sokkal jobb férfi illene hozzám, de engem ez nem érdekel. Az értelmes válaszokat, köszönöm.
2012. jún. 15. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:

"Elég sokat füvezik már jó pár éve"

lírásban a válasz. Olvass utána a füvezés hatásainak!

2012. jún. 15. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
#6-osnak igaza van, le kell állnia a füvezéssel. A zárkózottság is lehet ettől.
2012. jún. 15. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!