Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a problémája sok férfinek ?
Van egy pasi akivel párszor találkoztunk és megszólított, de nekem elsőre nem igazán esett le, hogy ő mit szeretne.
Majd Facebookon lájkolgatni kezdte a képeim, történeteim, ekkor már kezdtem kapizsgálni a dolgokat.
Most pár héttel később kitettem egy cicás képet azt beszívecskézte többször is. Azóta viszont nem nagyon ad magáról jelet.
Most nekem kellene megerősiteni abban, hogy tetszik nekem?
Adtam neki jeleket, de pár hete semmi.
Nekem olyan férfira lenne szükségem, akinek ha adom a jeleket oda jön és bátran elhív randira. Mert nekem kezd kissé soklenni, hogy mindig én pátyolgassam a férfiak egoját, önbizalmát!
"Nekem olyan férfira lenne szükségem, akinek ha adom a jeleket oda jön és bátran elhív randira."
Akkor a kérdésedben szereplő férfit el kell felejtened szerintem.
Nem gondolkodsz egyébként rosszul; aki igazán akar és valamire való, az jön, tesz, észre fogod venni, és nem kell rajta agyalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!