Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél miért probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél miért probléma sok nőnek hogy még a szüleimnél lakok (27/F)?

Figyelt kérdés
Van munkám, a szüleinknek természetesen befizetek a közös költségekbe (kaja, rezsi stb:.), nem ingyen élek otthon. Nem akarok se drága albérletet fizetni, se hitelt felvenni saját lakásra, és így a bankok adósrabszolgája lenni. Így sokkal több pénzem marad meg mintha külön élnék, és az eltudom költeni pl:. utazásokra. Így mégis miért probléma sok nőnek hogyha még a szüleimnél élek? Ahelyett hogy elmenne sok pénz a lakhatásra, többet tudnánk a hobbijainkra költeni.

tegnap 08:15
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
#28 Hétköznapokon álatalában én főzök (én home office-ban nyomom, a szüleim nem), hétvégén pedig a szüleim. Vásárolni változó hogy hogy szoktunk, vagy én, vagy valamelyikük. A disznóknál meg a baromfiknál is besegítek (szerettük velük foglalkozni, nem tudnám magam elképzelni társasházban). Mosogatógépünk van, mosni anyukám szokott általában.
tegnap 10:34
 32/58 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudod hova felvinni. Én nem tartom a kapcsolatot az én rokonaimmal, a pároméra se vagyok kíváncsi. A te helyzeted azonnal bukik.
tegnap 10:35
 33/58 anonim ***** válasza:
42%
Ha tetszel a nőnek, nem fogja érdekelni, h a szüleiddel élsz.
tegnap 10:38
 34/58 anonim ***** válasza:
39%
Mert nem akarnám őket kerülgetni meg a gyerekszobában lakni mikor 19 éves korom óta külön lakok. Nem tartanálak elég felelősségteljesnek.
tegnap 11:20
 35/58 anonim ***** válasza:
39%

Az nem számít külön lakásnak hogy messze volt az egyetem és koliba mentél, de továbbra is anyádék pénzeltek.

tegnap 12:01
 36/58 anonim ***** válasza:
36%
35, értem, hát ne magadból indulj ki! ;)
tegnap 13:21
 37/58 anonim ***** válasza:
83%

Ebben az idilli családban mi keresnivalója van egy lánynak?

Ha esetleg olyannal ismerkedsz aki egyedül él akkor költözzön be hozzátok a későbbiekben?

tegnap 13:41
 38/58 anonim ***** válasza:
82%
"sokkal több pénzem marad meg mintha külön élnék, és az eltudom költeni pl:. utazásokra." - inkább gyűjtenél lakásra!
tegnap 13:50
 39/58 A kérdező kommentje:
#38 De nekem az élmények fontosabbak.
tegnap 13:52
 40/58 A kérdező kommentje:

#38 Hogy még idilibb legyen :)

,,Ha esetleg olyannal ismerkedsz aki egyedül él akkor költözzön be hozzátok a későbbiekben?"

Igen, az is jó lehet.

tegnap 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!