Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire nehéz manapság az ismerkedés? Mi a fő probléma?
33F
A nők túlzott elvárásai
Illetve ha megtalálom a páromat ahogy az elmúlt években többször is előfordult.
Kis túlzással az első szembejóvőre akik jobb kondíciókkal rendelkezik lecserél.
Szóval a mai 30as nők tanulhatnának a szüleik, nagyszüleik korosztályától
Nekem nagyon. Konkrétan lehetetlen.
2 fő probléma van: rondaság és nincs hol ismerkedni. Előbbit gondolom, nem kell a szájába rágni senkinek, mivel jár és mekkora hátrány nőként. Utóbbi: net nem pálya, körülöttem mindenki foglalt, idegenek pedig sem olyan helyeken nem foglalkoznak egymással (nem csak velem mint ronda nővel, ezt direkt megfigyeltem), amik ismerkedésre alkalmas(abb)ak, sem olyanokon nyilván, amiket eleve nem is tartunk annak (pl. utca, bolt stb.).
(34 leszek pont fél év múlva)
Boritekolhato válaszok az első 3 "Férfitől"
A nők a hibasak!! A nők! Csunya gonosz nők! Velem semmi baj,a nők a baj!
🤡🤡🤡🤡
5
Ezt egyik sem írta. Max azt hogy tudják milyenek. És az nem felel meg a női igényeknek. Senki nem hibás. Maximum annyiban a nők hogy többet várnak el mint amit egy hétköznapi pasas nyújtani tud. Azaz teljesen korrekt pasas is egyedül döglik meg. (Az ő szemszögükből nézve ez igazságtalan)
A legtöbb pasinak nem jó semmi. Jó nőnek tartanak, könnyen össze is ismerkedek, átlagos pasikkal. Elfogadó vagyok, de nekik semmi nem jó. Keresik a szebbet jobbat azt hiszik találnak. Ezért tartok 3 pasit plussz 2 beugróst. Majd ha valamelyik megállapodik mellettem, azzal fogok maradni.
Természetesen nem tudnak egymásról, de mindegyik tudja, hogy nem fogok többet nyújtani ezekben a kapcsolatokban amíg egyetlen egytől mindent meg nem kapok!
Megváltozott a világ,és megváltoztak a nők is.
Tisztán emlékszem a nagyszüleimre szerényen éltek.
Kis ház, kis tisztesség,de hatalmas szív és szeretetben, harmóniában éltek egymással.
Ma már ez nem elég a nőknek.
A nők mutatni akarják facen Instagrammon,hogy milyük van.
Nagy ház, szép autó, rendszeres külföldi nyaralás.
Egy átlagos magyar pasi ezt nem engedheti meg magának.
Ha pedig ezt valaki szóvá teszi,ne adj isten kritikát,mer megfogalmazni.
Rögtön az a pasi irigy lesz,incel lesz...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!