Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire nehéz manapság az ismerkedés? Mi a fő probléma?
Igen, magasak az igények, ezt én is látom, mindenkinél. Nők és pasik egyaránt. Én neten találtam meg a boldogságot. 7 éve együtt, 5 éve házas.
Sose voltam nagy bulis, se csúnya, valahogy mégis elkerültek a lányok. Pedig azt mondta mindenki, szeretik a magas pasikat. (közel 200cm vagyok). Lám, mégse volt sok barátnőm.
Gyerekek! Itt egytől egyig bmeg panaszkodnak a f.szik hogy nem kellenek senkinek.
"Örök magányra ítélt a női nem" nem apukám, nem a női nem ítélt téged örök magányra, csak és kizárólag saját magad.
Férfiak! Mit tesztek magatokért? Na?
Mert mi nők fodrász, hajpakolásos procedúrák körmös, ruhák, rendszeres sport, munka, akinek gyereke van még plussz az is, önfejlesztés, programok, testi lelki egészség.
Ti meg? Döglik a tv előtt, zabálja a szart, és idehányja hogy ja, hát ő 130 kg.
Menjetek a pcsba!
Ki a francnak kéne egy tohonya hányadék?
Majd ha tesztek magatokért, estleg akkor lehet sikeretek. Addig biztos hogy nem!
Siralmasan szánalmasak vagytok mind!
23*
A női nem büszkesége vagy 🎄 gratulálok.
Ajánlom olvasd el a 11. Kommentet
És többségében olyanok a nők amit ő is leírt saját magáról.
Középkorú, elvált kétgyermekes,alacsony saját bevallása szerint is molett.
De azért elég komoly elvárásai vannak a férfival szemben,hogy az ne merjen molett lenni, a férfi az igen is legyen kigyúrt
Kompromisszum képesség 0
#23-as
Kikérem magamnak, ugyanis én sportolok (184 cm vagyok és 72 kg). Oké, vékony vagyok, de az alakom nem annyira rossz. Lehetnék izmosabb is, de természetes úton nem olyan könnyű több kiló izmot építeni. Fodrászhoz járok, bőrgyógyásznál jártam, hogy szebb legyen a bőröm, ruhákra költök, minőségi parfümre költök, fogaimra odafigyelek. Mégis úgy vagyok, hogy senkinek sem kellek. Lehet a személyiségem a taszító, vagy valami más, de biztosan árnyaltabb és bonyolultabb a kép a férfiaknak, mint ahogy te azt beállítod.
#19 voltam.
A 23*
Válaszoló szimplán egy nárcisztikus önimádó,ami keveredik a férfi gyűlölettel
24# de nincs is pasija....
Hát akkor?
Nem tökmindegy milyen igényei vannak?
Gondolom minden nő sportol meg olimpiai bajnok meg top modell hát hogyne.
11-es vagyok és nőből vagyok. Onnan merem kijelenteni, hogy magasak az elvárásaim önmagamhoz képest, mert 5 év sikertelen társkeresőzési tapasztalat során sokszor megkaptam az őszinte adatlapomra. Ja, mert lemaradt, hogy a külsőt leszámítva el merem azt várni, amit én is adni tudok pl. nem dohányzom, nem iszom alkoholt, önállóan élek a gyerekeimmel, van autóm, családbarát munkaidős állásom, szabad hétvégékkel, stb.....
A korábbi tapasztalataimból kiindulva (2 válásom is volt), nincs értelme megalkudni, mert abból hosszútávon csak probléma lesz. Akkor inkább továbbra is egyedül. Siránkozni felesleges, mert van élet párkapcsolat nélkül is. Legalábbis az a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!