Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire nehéz manapság az ismerkedés? Mi a fő probléma?
Nagyon nehéz.
Már több, mint 5 éve még randim sem volt. Probléma: 42 évesen 2 gyerekem van, de abból az egyik még nem nagykorú, hanem csak 8 éves lesz pár hónap múlva, így nem vagyok pálya. A másik probléma pedig az, hogy az ízlésemet nem tudom szabályozni és telt nőként (160 cm/80 kg) a kigyúrt férfiak jönnek be. Harmadik probléma, hogy diplomás nőként minimum az érettségit elvárom. Negyedik probléma: olyan társat szeretnék, aki velem együtt szeret színházba, moziba, wellnesezni, túrázni, biciklizni járni. Ötödik probléma, hogy olyan férfit szeretnék, aki valóban engem akar és nem csak beéri velem, amíg nem talál jobbat.
Összesítve a probléma: el vannak szállva az igényeim.
Nehéz ismerkednem mert ronda vagyok.
#5 senki nem írta hogy a nők a rosszak csak annyit hogy nagy igényeik ebben semmilyen hazugság nincs. Azt se írta senki hogy ne tudnánk hogy bennünk is van hiba bocsánat hogy nem születtem alfa chadnak.
43 éves férfi vagyok, tudom már kicsúsztam a 30-40-es korosztályból, de talán még nem annyira, hogy értelmetlen legyen válaszolnom. Előre szólok, tudom, hogy bennünk is van hiba, azt majd nők leírják ha akarják. Ez viszont a nőkről szól és nem az ekézés a cél.
Én azt látom, hogy férfiként azért nehéz ebben a korban, mert azok a nők, akik korban passzolnának hozzánk, és valóban szeretnének is kapcsolatot, jórészt már kapcsolatban vannak. Ez a 35-45-és korosztály nálam.
Akik egyedül vannak, azok pedig nagyrészt szeretnek is egyedül lenni, vagy tényleg olyan kattanásaik vannak, ami miatt maximum egyéjszakás kalandot akarnának tőlük a férfiak, vagy azt sem. A legtöbb ilyen korú nőnek nem a külsejével van a baj, hiszen napi szinten lehet ugyanolyan nőket kapcsolatban látni. Persze nem minden férfinak jön be ugyanaz a nő, de mindenkinek lesz olyan, akiknek igen.
A másik probléma, hogy sokan annyira régen voltak már kapcsolatban, hogy egy álomvilágban élnek, aztán mikor ismerkednek és a férfinak már van pár ősz hajszála, esetleg kopaszodik vagy már vannak mimikai ráncai, bőrhibái, akkor egyből kuka, mert már "öreg". További gond, a kompromisszumkészség hiánya. Ő úgy tökéletes ahogy van, és ehhez a szerinte tökéletes férfit keresi. Nincs összecsiszolódás.
Nehézségi szint: lehetetlen kategória.
MIért? SOha nem voltam a nők kedvence típus, nem vagyok nagydumás, nem tudom hogyan, mikor, kivel kellene ismerkednem, nem értek az egészhez. Eddig csak akkor volt valamilyen kapcsolatom a nőkkel, amikor nálam kezdeményeztek és nem csesztem el valamilyen csoda folytán az egészet. De igazából évek óta nincs már lehetőségem sem, pedig eljárok mindenfelé. Egyszerűen láthatatlan és érdektelen vagyok minden nő számára. Ráadásul kis városban élek, a korosztályom (30 évk örüliek) abszolút nincsenek jelen, ha igen akkor vagy nagyon "legalja" kategória (putris cigányok és nagyon lecsúszott fogatlan, buta, tanulatlan réteg) vagy gyerekes, férjnél lévő nők.
A fiatalabbak számára már "nagypapi" kategória vagyok, ráadásul amúgy is szarul nézek ki, sokkal többnek látszom a valós koromnál (kopaszodás + őszülés).
Most már úgy vagyok az egész dologgal, hogy elfogadom az örök egyedüllétet, szerencsére szüleim még élnek, van két testvérem és rengeteg barát, haver, ismerős, szóval magányos nem leszek.
A szex része amúgy nem hiányzik annyira a dolognak, inkább a közös programok, illetve a tudat, hogy nem vagyok jó egyetlen nőnek sem, ami zavar.
#18-as ugyanezt tapasztalom közel a 30-hoz is, emiatt ne legyél elkeseredve. Nagyon sokan már kapcsolatban vannak régóta, vagy házasok, aki pedig nem, az úgy gondolja, hogy most már 25+ évesen csak olyannal jön össze, aki mellett érdemes letelepedni. Tehát legyen egy jól jövedelmező állása, legyen egy szilárd kő. Emellett persze nem baj, ha rendben is van a külseje. Nem is azt mondom, hogy ez annyira baj, inkább az a gond, hogy már senki sem akar közösen megküzdeni a célokért, azt együtt elérni, mindenkinek már a kész kell, amibe csak belecsöppennek.
Több tízmillióm nekem sincs 27 évesen, nem is vagyok színész topmodell külsejű, úgyhogy le is mondtam a nőkről. Kedvem sincs már csajozni, de hiábavaló is volna szerintem ezzel a csomaggal amivel én rendelkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!