Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még rosszabb lesz a társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még rosszabb lesz a társkeresési piac, hogy 35 ezer amerikai katonát fog Trump küldeni Magyarországra? Az incelek sírhatnak?

Figyelt kérdés

[link]

35 ezer amerikai katona fog érkezni Magyarországra. Amikor egyébként is hatalmas férfitöbblet van. Mennyibe, hogy azok is csajozni fognak ezerrel.

A férfiak akik már most is szenvednek a társkereséssel, most készíthetik a papír zsebkendőjüket, mert jön még egy hatalmas férfi horda, akik biztos konkurencia lesznek?

ma 12:38
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap nem kaptál rá elég választ? Miért kellett újra feltenni?
ma 12:40
 2/42 A kérdező kommentje:

Hol volt ilyen kérdés tegnap?

Linkeld be. Érdekelnek a válaszok.

ma 12:41
 3/42 anonim ***** válasza:
79%
Attól hogy törölted vagy törölték a moderátorok még ott volt tegnap és kaptál rá elég választ is.
ma 12:44
 4/42 A kérdező kommentje:

Nem én írtam ki azt a kérdést, így nem láttam a válaszokat.

De ha már másnak is egyből ez jutott eszébe, akkor az jelent valamit.

ma 12:46
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Dagadt nyomi inceleknek még nehezebb lesz. A gazdagabb, sportos , magas katonák miatt.
ma 13:05
 6/42 anonim ***** válasza:
81%
Hol lehet majd ismerkedni a katonákkal? 41/n
ma 13:10
 7/42 anonim ***** válasza:
90%
Te is ismerkedj külföldiekkel. Azt hiszed csak férfiak vannak köztük?
ma 13:10
 8/42 anonim ***** válasza:
48%
Menj és reklamálj Trumpnál.
ma 13:35
 9/42 anonim ***** válasza:
84%
Azt kellene megérteni, hogy az incelek akkor se kellenének a nőknek, ha ők lennének az egyedüli férfiak. Akkor már inkább maradnának a szexjátékoknál, illetve inkább nyitnának egymásra. Heteroszexuális nő vagyok, de inkább nyaljon ki egy másik nő, mint az itt hisztiző és gyűlölködő incelek bármelyike.
ma 13:39
 10/42 anonim ***** válasza:
44%

Az amerikai katonák hozzák az autóikat is? Tud erről valaki valamit?

22/n

ma 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!