Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még rosszabb lesz a társkeresési piac, hogy 35 ezer amerikai katonát fog Trump küldeni Magyarországra? Az incelek sírhatnak?
Figyelt kérdés
35 ezer amerikai katona fog érkezni Magyarországra. Amikor egyébként is hatalmas férfitöbblet van. Mennyibe, hogy azok is csajozni fognak ezerrel.
A férfiak akik már most is szenvednek a társkereséssel, most készíthetik a papír zsebkendőjüket, mert jön még egy hatalmas férfi horda, akik biztos konkurencia lesznek?
ma 12:38
1/42 anonim 

válasza:

Tegnap nem kaptál rá elég választ? Miért kellett újra feltenni?
2/42 A kérdező kommentje:
Hol volt ilyen kérdés tegnap?
Linkeld be. Érdekelnek a válaszok.
ma 12:41
3/42 anonim 

válasza:

Attól hogy törölted vagy törölték a moderátorok még ott volt tegnap és kaptál rá elég választ is.
4/42 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ki azt a kérdést, így nem láttam a válaszokat.
De ha már másnak is egyből ez jutott eszébe, akkor az jelent valamit.
ma 12:46
5/42 anonim 

válasza:

Dagadt nyomi inceleknek még nehezebb lesz. A gazdagabb, sportos , magas katonák miatt.
6/42 anonim 

válasza:

Hol lehet majd ismerkedni a katonákkal? 41/n
7/42 anonim 

válasza:

Te is ismerkedj külföldiekkel. Azt hiszed csak férfiak vannak köztük?
9/42 anonim 

válasza:

Azt kellene megérteni, hogy az incelek akkor se kellenének a nőknek, ha ők lennének az egyedüli férfiak. Akkor már inkább maradnának a szexjátékoknál, illetve inkább nyitnának egymásra. Heteroszexuális nő vagyok, de inkább nyaljon ki egy másik nő, mint az itt hisztiző és gyűlölködő incelek bármelyike.
10/42 anonim 

válasza:

Az amerikai katonák hozzák az autóikat is? Tud erről valaki valamit?
22/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!