Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még rosszabb lesz a társkeresési piac, hogy 35 ezer amerikai katonát fog Trump küldeni Magyarországra? Az incelek sírhatnak?
35 ezer amerikai katona fog érkezni Magyarországra. Amikor egyébként is hatalmas férfitöbblet van. Mennyibe, hogy azok is csajozni fognak ezerrel.
A férfiak akik már most is szenvednek a társkereséssel, most készíthetik a papír zsebkendőjüket, mert jön még egy hatalmas férfi horda, akik biztos konkurencia lesznek?
18-as
Már most viharos az érdeklődés irántuk, pedig még meg sem érkeztek. Szerintem rendesen fel fogják borítani az egyébként is szar társkeresési piacot Magyarországon.
A magyar férfiaknak befellegzett?

Egyébként nem is lenne miből átjárniuk Bécsbe, arról nem is beszélve hogy amilyen buták (szó szerint) nem is lenne meg a képességük rá, hogy egyedül nekilássanak egy ilyen útnak.
Az U.S. military-be ugyanis olyan férfiak jelentkeznek, akiket sehova máshova nem vettek fel, lényegében a munkanélküliség ellen is egy lehetőség a hadsereg. Valami 89 az átlag IQ-juk az amcsi katonáknak. Ami még mekis munkára is alkalmatlanná teszi őket.
Lehet hogy magasak, sportosak és jóképűek lesznek de iszonyú buták. Nem tudnának egy jegyek megvenni Bécsbe önállóan. De a magyar nőket rommá fogják kúrni. A magyar férfiak legnagyobb örömére :)

"Már most viharos az érdeklődés irántuk, pedig még meg sem érkeztek."
Továbbra is az a kérdésem: Szerinted ők innen fognak feleséget választani? Vagy már van is nekik otthon?
Persze, lehet, hogy sok naiv lányka szívesen leáll velük, de annak keserves csalódás lesz a vége.
Én nem aggódnék a helyedben.

Nincs tarskeresesi piac ....
Fel kene mar fogni h az ember nem arucikk amit adni venni kell...
Én nem is aggódok. Sosem megyek vissza Magyarországra. Sőt, engem ez megnyugtat, hogyha Magyarország háborúba keveredik, akkor legalább még véletlenül sem engem fognak elővenni, mint hadköteles magyar férfit. Nem fognak tudni jogi kiskapukon keresztül hazarángatni.
Viszont a magyar férfiaknak most gyökeresen megváltozhat az életük Trump miatt, főleg akik még fiatalok, azoknak lőttek a fiatal éveiknek. Nem lesznek kalandjaik, nem lesz csajuk, nem lesz életük lényegében. Valszeg incelként fogják végezni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!