Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még rosszabb lesz a társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még rosszabb lesz a társkeresési piac, hogy 35 ezer amerikai katonát fog Trump küldeni Magyarországra? Az incelek sírhatnak?

Figyelt kérdés

[link]

35 ezer amerikai katona fog érkezni Magyarországra. Amikor egyébként is hatalmas férfitöbblet van. Mennyibe, hogy azok is csajozni fognak ezerrel.

A férfiak akik már most is szenvednek a társkereséssel, most készíthetik a papír zsebkendőjüket, mert jön még egy hatalmas férfi horda, akik biztos konkurencia lesznek?

tegnap 12:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
69%
Arra se lenne pénzed, hogy kiutazzál Bécsbe, mert anyád tart el, apád rég elhagyott titeket és csak szalámis kennyérre jut. De kövér incelként a munka is büdös.
tegnap 14:22
 32/42 A kérdező kommentje:
Ha akarod megmutathatom az Anmeldebescheinigung-omat, ami lényegében örök időre szóló letelepedési engedély Ausztriában. Én már hivatalosan is itthon vagyok, 6 év múlva osztrák állampolgár is lehetek, ha akarok :)
tegnap 14:23
 33/42 anonim ***** válasza:
Ugyanmár te kis kamus.
 34/42 anonim ***** válasza:
32-legyél osztrák állampolgár
 35/42 A kérdező kommentje:

Milyen kár, hogy Csehországban nem állomásoznak amerikai katonák :D

De azok legalább átjárnak Bécsbe bulizni, hát hogyne.

tegnap 14:24
 36/42 anonim ***** válasza:
20: semmiféle kiskapu nem kell, bárhol élsz, a saját állampolgárságod szerinti törvények érvényesek rád, Ausztria és Magyarország között meg van kiadatási egyezmény, szal golyófogónak megfelelsz
tegnap 14:26
 37/42 anonim ***** válasza:
Ha Magyarországon állomásoznak, akkor az eu-n belül szabadon utazgathatnak, hiszen Schengen van. És nekik is van szabadidejuk. Valószínűleg egész Európát be fogják járni.
tegnap 14:29
 38/42 A kérdező kommentje:

36-os

Igen. Jelenleg ugyan magyar állampolgár vagyok, tehát ELVILEG hadköteles, ha megtámadják Magyarországot. Viszont behívót nem tudnának küldeni, mivel nincs magyar lakcímem, tehát nem lenne hova küldeni a felszólítást.

Továbbá a jelenlegi törvények szerint (amit persze módosíthatnak egy éjszaka alatt), csak azokat lehet besorozni akiknek van magyar lakcímük.

Tehát jelenleg sem lenne egyszerű engem beszerezni a magyar honvédelembe. De elméletileg lehetséges lenne. Viszont ha jönnek az amcsi katonák, így valószínűleg nem is lesz szükség rám, egy olyan emberre aki még egy csúzlival sem tud lőni, mert nincs semmi harci képzettsége. Ha megtámadják Magyarországot, nem azzal fognak bajlódni, hogy engem hazavarázsoljanak valami nemzetközi jogi csoda folytán.

tegnap 14:32
 39/42 anonim ***** válasza:
#35 dehogynem, sőt Szlovákiában is.
tegnap 14:35
 40/42 anonim ***** válasza:
32: legyél osztrák állampolgár, azonnal mehetsz is katonának, mert kötelező sorkatonaság van. 😂 [link]
tegnap 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!