Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más elvált, gyerekes nő is érzi magát nagyon magányosnak, hiába van/nak mellette a gyereke/i? Mit tesztek annak érdekében, hogy ez az érzés ne hatalmasodjon el rajtatok?
2 gyerekem van és azokon a hétvégeken is, mikor itthon maradnak a gyerekeim (nem apás hétvége) úgy érzem, hogy ennyi idő után (több, mint 5 év) már nagyon hiányzik egy társ, akivel mindenről tudnék beszélgetni. Hiányzik, hogy átöleljen, hogy megnyugtasson, minden rendben lesz. Egyre többször elsírom magam, ha a gyerekeim nem látják, úgy érzem lelkileg kimerültem.
Ha ti voltatok ilyen állapotban, akkor mit tudtatok tenni, hogy ez az állapot elmúljon?
Már a társkereső oldalakról is letöröltem magam, mert úgy érzem, hogy ilyen lelki állapotban csak a "selejteket" vonzanám be, amilyen én is vagyok.

Én ugy vagyok vele hogy szexért meg buksisimiért nekem nem is kéne senki.
Vagy kiveszi vki a részét a rezsi lakbérből főzésből is meg programokból, vagy huzzon a halálba. Nem kell a nyakamba gyerek munka mellé még röbb teher.
1-es, akkor nem fog menni, mert jelenleg nagyon belemerültem. Túl sok negatív dolog történt az elmúlt pár hónapban az életemben, ez robbanthatta ki ezt az érzést. Addig elvoltam egyedül is.
2-es, akkor nem lesz jobb később sem, mert szülés előtt se voltam az a vékony testalkatú, így szülés után se volt hova "visszavékonyodni". :-(
Kedves privátot író! Köszönöm a tanácsot, de a környezetemben nincs szingli férfi, akinek bejönnék, pedig olyan a munkahelyem, ahol férfitöbblet van.

Hagyjuk már ezt a vékony testalkatot.
Több férfinak bejönnek a molett nők, mint hinnétek.
Sőt,igazából a férfiak szeretik, ha egy nőn van mit fogni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!